| R100 a întrebat:

TPU : ). Am aflat de curand ca am sa primesc un pui de rottweiler, imi poate spune cineva care a avut rasa aceasta cum sunt cainii?! Si pentru inceput ce trebuie sa am pregatit pentru el.

Răspuns Câştigător
| Motanul239 a răspuns:

Iti mai dau un sfat: daca este tentat sa te muste de mana(in joaca desigur)la incept nu va fi o mare problema pentru ca este foarte mic ma gandesc.Dar, pe masura ce creste nu va mai fi amuzant pentru tine.ai 2 variante
1)iti dai cu parfum pe locul in care te musca si sigur nu-i va placea si nu o va mai face a doua oara
2)il lovesti usor cu un ziar(este un caine masiv si nu il v-a durea dar o sa-l deranjeze si nu va mai repeta lucrul acela.
ATENTIE! NICIODATA dar NICIODATA sa nu il lovesti cu mana! Nu o sa-ti placa... initial nu va face nimic dar mai tarziu o sa inceapa sa se fereasca de mana ta sau chiar sa te muste ca sa se apere. este un caine puternic si este in stare sa iti rupa mana daca te musca.Eu am un bulldog iar diriginta mea si niste prieteni au avut rottweileri si unii au facut greseli si le-a parut rau pentru ca erau prea agresivi si periculosi.
Desigur asa ceva se intampla in ani de zile in care faci ce ti-am zis sa nu faci.Cum au spus si ceilalti sunt extrem de prietenosi si legati de stapanul lor.
Nu i-ar face rau pentru nimic in lume...
sa-ti dau un sfat si despre jucarii:
nu le lua jucarii in forma de pantofi.Cred ca stii ce va urma...

13 răspunsuri:
| jolidon a răspuns:

Superbi rottweilerii:X:X:Xvreau si eu.

| R100 explică (pentru jolidon):

Poate ai norocul sa gasesti pe adoptii, cauti in ce oras esti tu si ai rezolvat problema tongue

| Motanul239 a răspuns:

Iti mai dau un sfat: daca este tentat sa te muste de mana(in joaca desigur)la inceput nu va fi o mare problema pentru ca este foarte mic ma gandesc.Dar, pe masura ce creste nu va mai fi amuzant pentru tine.ai 2 variante
1)iti dai cu parfum pe locul in care te musca si sigur nu-i va placea si nu o va mai face a doua oara
2)il lovesti usor cu un ziar(este un caine masiv si nu il v-a durea dar o sa-l deranjeze si nu va mai repeta lucrul acela.
ATENTIE! NICIODATA dar NICIODATA sa nu il lovesti cu mana! Nu o sa-ti placa... initial nu va face nimic dar mai tarziu o sa inceapa sa se fereasca de mana ta sau chiar sa te muste ca sa se apere. este un caine puternic si este in stare sa iti rupa mana daca te musca.Eu am un bulldog iar diriginta mea si niste prieteni au avut rottweileri si unii au facut greseli si le-a parut rau pentru ca erau prea agresivi si periculosi.
Desigur asa ceva se intampla in ani de zile in care faci ce ti-am zis sa nu faci.Cum au spus si ceilalti sunt extrem de prietenosi si legati de stapanul lor.
Nu i-ar face rau pentru nimic in lume...
sa-ti dau un sfat si despre jucarii:
nu le lua jucarii in forma de pantofi.Cred ca stii ce va urma...

| R100 explică (pentru Motanul239):

Ce mi-ai scris la sfarsit... e tragic laughing. Acum am terminat curatenia si mi-am ascuns toti pantofii in toate cutiile gasite si da, stiu ce ar urma am mai avut un zapacit dar era un cumintel de metis pechinez. Am fost si i-am luat o zgarda tare draguta si o lesa zicea domul de acolo ca sa-i iau una din piele unde tin eu si lantul e din ceva metalic ( fier ) ca sa nu trebuiasca sa-mi fac probleme ca o roade cand se intoarce sau mai stiu eu ce face cat timp il plimb. Eu vroiam una rectabila ca sa-mi fie mai usor dar poate e ok si asta pentru un timp. Mancarea am spus ca o sa iau Luni si am tot cautat ceva in care sa-l tin, gen cosulet sau ceva pentru caini dar spunea ca degeaba o sa-l iau ce-l de la magazin ca cica nu o sa stea acolo nici noaptea nici ziua. Si ma intrebam atunci ce sa-i mai iau?! Jucarii tot luni o sa merg sa cumpar si ar mai ramane o paturica sau ceva dar nu am idee ce. Daca am scapat altceva spune-mi tu, te rog.

| R100 explică (pentru R100):

Domnul *

| Motanul239 a răspuns:

Chiar daca il vei inveli se va dezveli deoarece cainii nu prea stau inveliti.rareori stau.Eu alor mei nu le iau jucarii si alte chestii.M-am bazat pe jucariile mele vechi gen mingi de tenis, cateodata le ciopleam un lemn si-l lustruiam ca sa nu aiba aschii sa se raneasca si il aruncam apoi ei il aduceau sau fugeau cu el si eu fugeam dupa ei sa il iau inapoi. Unui caine ii trebuie atentie, mancare, apa si sa te joci cu el cat mai des sa nu se simta singur.Cam atat.cat este mic ai grija la colturile casei ca v-a incepe de la cateva saptamani poate pe la 1 luna jumate sa isi marcheze teritoriul...succes si sa-ti traiasca.

| R100 explică (pentru Motanul239):

Multumesc, multumesc! Si tie sa iti traiasca. Cand il primesc, Luni am sa-ti las un mesaj sa iti spun parerea de inceput laughing. Seara faina.

| Motanul239 a răspuns (pentru R100):

Astept.

| Ioanadulcik a răspuns:

Cainii sunt rai dar blanzii cu stapanii. daca cineva vrea sa te bata si rottweilerul e cu tine el te apara il musca pe cine vrea sa-ti faca rau. mananca foarte mult dar doar doi adultii mananca 10 kg in 3 zile.sa te pregetesti bine pentr puiul de catel trebuie sa ai o patura moale, foarte multe jucarii pe care sa le rontaie si pentru inceput nu o sa manance pedigrii poti sa-i dai conserve, salam de caini sau normal, ai mai trebuie ciorba cu paine si ceai cand o sa ai creasca putin dinti cam la 1-2 sau luni ai poti sa ii dai peigriwinking

| R100 explică (pentru Ioanadulcik):

Am inteles, Multumesc frumos! Chiar maine am sa merg sa-i cumpar cateva lucrusoare...sa fiu pregatita

| AlexBLN a răspuns:

Si eu vreau tot rasa asta sa-mi iau

| Rottika a răspuns:

Caini rottwailer sunt masivi, puternici, musculosi se ataseaza repede de stapan dar nu prea sunt prietenosi cu straini au un instict puternic de aparare fiind o rasa de paza se dreseaza foarte usor trebuie dresati din primele luni, acestora le place sa fie de obicei singurele animale.Iar daca nu sunt dresati bine pot deveni agresivi oricum rasa aceasta are un temperament mai agresiv.Si din joaca pot sa iti rupa o mana trebuie sa ii inveti de mici cine e stapanul.

| R100 explică (pentru Rottika):

Da asa e, sper sa fie totul bine si abia astept sa-l cunosc Luni sa vad primele impresii...