| TheMusicBoy a întrebat:

Am ales animalutul dar acum trebuie sa imi conving parintii... Ce sfaturi sau orice sa fac sa imi conving parintii?
P.S.: Sunt foarte duri... si cand isi planuie ceva nu se intorc din cale...

10 răspunsuri:
| varsanofie a răspuns:

Dacă tot ai ales animăluțzul, le faci o supriză. big grin

| SwedishMeatball a răspuns:

Explica-le cat de important este pentru tine, ar trebui sa inteleaga.

| TheMusicBoy explică (pentru SwedishMeatball):

Nah... Nu inteleg... O sa spuna ca o sa ma plictisesc de perus dupa o saptamana. Si ca deja avem caine. O sa gaseasca mereu scuze;-;

| SwedishMeatball a răspuns (pentru TheMusicBoy):

Scuze ca iti spun dar cam incaptanati parintii astia ai tai!

Eh... Nici o problema. Stiu cat de incapatanati pot fi

Mi-ar placea sa te ajut, sa iti dau vreun sfat ceva gen ce sa le spui, dar daca se incapatneaza si nu vor sa inteleaga daca porti o discutie normala cu ei, nu stiu ce iti spun, scuze... :/

Cred ca as putea ajunge la o intelegere cu ei. Dar poti sa imi spui sfaturile tale

Pai nu stiu, eu tot pe a mea o tin, ca ar trebui sa discuti cu ei, sa le explici de ce vrei acel animalut, de de ce e important pentru tine, sa pari sigur pe tine si pe decizia ta. Trebuie sa vii cu argumente solide si sa iti pastrezi calmul. Trebuie sa vorbiti normal, atat tu, cat si ei. Comunicarea e cheia, rezolva multe in viata.
Asta e parerea mea, daca tu crezi ca nu o sa mearga la tine, atunci nu stiu ce sa zic...

| MichaelKinGzZz a răspuns:

Gâdește-te în felul următor (deoarece cu asta mă confrunt și eu la 19 ani când vine vorba despre o pisică because i love Kats laughing)). Deci revenind. Gândește-te motivul pentru care părinți tăi nu și-ar dori acest animal. Cum este în cazu meu cu pisica. Eu stau la apartament și eu având loc decât de un pat în camera mea. Părinții cu sora dormind în sufragerie și rămănând o bucătărie și o baie. Spațiu este destul de limitat deci aș chinui mai mult bietu animăluț decât să îi ofer o viață plăcută (Tocmai de asta o să îmi cumpăr un Bonsai de apartament *Mini Copăcel de apartament*)

| Bustid a răspuns:

Incearca sa ii faci sa constientizeze ca acel animalut o sa contribuie la fericirea ta, oricat de duri ar fi cu siguranta vor sa te vada fericit. Ai putea sa le spui si ca vei fi responsabil si ca vei curata dupa animalut, il vei hrani, curata, etc, fara sa le mai dai lor o grija in plus. Mult succes