Buna! Pai tu zici ca e pisica dar eu am un motanel si prima oara a disparut aproximativ o jumatate de an si nu am crezut ca se va mai intoarce dar s-a intors. Si acum mai pleaca destul de des dar se intoarce intr-o saptamana maxim o luna. Mama mi-a zis ca se duce dupa pisici si cred ca asa este pentru ca intr-o seara a venit fara un ochi si am crezut ca va muri dar i-a trecut si acum este bine, probabil se batuse cu alti motani. Eu sper ca si al tau se va intoarce in curand si nevatamat :* Bafta!
Hello! Eu am un motanel care apare si dispare la aproximativ 6 luni. E posibil sa se intoarca asta daca nu este prins sau poate sunt caini prin imprejurimi. Acum cu imperecherea ii vedem mai rar. Sper ca te-am lamurit. Ceau! Ceau!
Pai... nu cred. Este varsta maturitati a unui motanel.Asa am avut si eu 3 motani. de 4 ani 2 au plecat si acum mai am 1 de 8 luni.Ei pleca pentru a explora.Cum se spune '' Daca iubesti pe cineva, elibbereaza-l''. Si.a plecat pentru ca unui motan nu ii place acelasi mediu intodeauna.Dar daca ai fost blanda cu el.Cred ca se va intoarce.
Buna,si eu am avut o pisica si la fel era si a mea,da niciodata nu lipsea asa mult, doar cand ne'am mutat a lipsit cateva zile si a venit inapoi doar ultima data a plecat si nu a mai venit insa cred ca era bolnava si a simtit si a murit, mie tare dor de ea.
Nu se stie tot ce poti face tu e sa nu-ti pierzi speranta deoarece speranta moare ultima
cred ca da
anonim_4396 întreabă: