De unde l-ai luat?
un pui de 2 saptamani nu are voie sa plece de langa mama lui, fiindca moare.
Puii de pisica se dau spre adoptie dupa 2 luni (8 saptamani), ca altfel mor, neputand sa fie hraniti cu laptele maternal de la mama lor.
O fată la adus mamei mele. Îl duc la veterinar să-l vadă mâine.
Sa-l duca inapoi la pisica mama, ca pisoii sub 2 saptamani mor, daca nu sunt hraniti de mama lor.
Am avut 7 pisici până acum( pe rand nu deodată). Una din ele (Sonia) mai făcea așa în joacă, dar nu o ducea la extrem și s-a cumințit repede. (Tom, pisoiul de care spun în postare, se încăpățânează. Nu știu ce să îi fac cum să-l dresez să-i explic că nu are voie să muște în ultimul hal. Că nu-i permit asta!)
Pai e mic ce vrei și tu
Am și eu o pisică la fel de rea. E una neagră și pufoasă, o cheamă Mița. Pe aia am crescut-o în casă, deci s-au jucat oamenii cu ea. Acum dacă o mângâi puțin mârâie la tine și încearcă să te zgârie. Dar, fata de mai sus are oarecum dreptate la două săptămâni e prea mic. Trebuia lăsat măcar o lună cu mama lui. Dacă s-a învățat cu mâncare înseamnă că nu e afectat așa tare. Depinde foarte mult și în ce condiții a fost crescut anterior și poate fi și din cauză că a fost despărțit de mama lui. Cred că te vede ca pe un inamic. Probabil atunci când se va mai mări își va schimba atitudinea. Am avut și o mâță gri care era foarte sperioasă de mică, dar după ce s-a îmbolnăvit sora ei parcă a început să fie mult mai iubitoare cu mine. Nu îl bate și fii răbdător! Pentru unii, pur și simplu, asta e natura lor și nu are cauză și nici tratament. Sau dacă e atât de grav du-o când o mai crește la un dresor de animale.