Posibil să aibă paraziți intestinali, dacă nu ai deparazitat-o intern. Animăluțele sunt mai vulnerabile, atunci când sunt foarte mici. Sunt o serie de boli care duc la apariția balonarii (probleme digestive), pe lângă alte simptome (stări de vomă, diaree, dureri abdominale, lipsa apetitului). Dar, dacă pisoiașul tău e vesel, energic, e posibil să aibă doar viermi intestinali. Ori, poate i-ai umplut la maxim castronașul cu mâncare. Oricum ar fi, deparazitarea internă e recomandată/obligatorie. Paraziții (viermii intestinali), afectează în general pe cei mici, deși nu-i exclus ca și adulții să aibă. Se transmit de la mamă, prin laptele matern, de exemplu dacă mama lor a fost infestată. În lipsa tratamentului, puțini au şanse de supravieţuire. Probabil, doar cei mai puternici rezistă.
E bine să-l duci la un veterinar, el o să-ți spună tot ce trebuie să faci pentru sănătatea lui.
Asa sunt pisoii, daca mananca bine, daca ti se pare ca e prea umflat cu pompa probabil chiar are viermisori... Sa fii atenta la dos, in general daca are prea multi limbrici incep sa ii iasa pe fund , fiindca nu mai au loc . Eu asa am aflat ca un motan de la tara are limbrici, si in acel moment mi s-a distrus copilaria