Perusul meu, Riri isi tine foarte des cate un piciorus ridicat can ii e somn. Daca nu schiopateaza nu cred ca are ceva, si nu cred ca e rupt, nu vad cum si l'ar putea rupea. Riri a cazut de mii de ori pe jos da nu a patit nimic, doar atunci can ii cat penele doarme aproape toata ziua. Dar totusi daca esti ingrijorata, prinde'l si incarca sa vezi daca il deranjeaza mai mult decat il deranjeaza la celalalt piciorus, si daca ti se pare ca e ceva in neregula du'l la veterinar. Sper ca te'am ajutat si ca Pikky nu are nimic.
Alexandra nu te ingrojora. Daca merge prin cusca cu ambele picioare inseamna ca nu are nimic.Isi tine piciorusul ridicat pentru ca ii este frig si si-l incalzeste.Deci nu te speria.
Buna Alexandrutza, faptul ca perusul sta intr-un picior atunci cand sta pe bara sau cand doarme este ceva normal, nu te speria! poti sa observi si tu ca atunci cand dorm, abdomenul lor si toracele parca se sprijina de bara, este ceva normal, nu ca ii este frig sau ca e rupt, de era rupt iti apareau formatiuni diferite la locul cu pricina si starea lui de sanatate era afectata, nu mai manca, cadeau penele, etc.sa-i pupi din partea mea!
Salut! Chiar si ambii mei perusi fac asa.De obicei can isi tine piciorul ridicat adoarme foarte repede.Nu te ingrijora Alexandra! Pikky nu are nimic Nu este rupt.Asa fac perusii. Sper ca te-am ajutat.Si sa-i saluti pe papagali din parte mea.Bye!
anonim_4396 întreabă:
ionel12345678 întreabă: