| Asasinnnn a întrebat:

Buna TPU am facut cea mai mare greseala din viata mea. i-am dat drumu din greseala la un papagal in urma cu o ora crying. nu stiu daca pot sa mai prin sau daca il mai gasesc... ce credeti mai vine inpoi? sau ce sfaturi imi dati... eu si soara mea. plangem in continu cryingva rog ajutati-ma sunt distrus sad funda vot orce numa ajutati-ma sunt disperat

mersi mult sad

Răspuns Câştigător
| Monobrow a răspuns:

Dap! cainii si papagalii intotdeauna gasesc drumu spre casa. happy

11 răspunsuri:
| airam a răspuns:

Prea putine sanse ca sa mai vina inapoistraight face 1% credthinking eu am scapat 3 papagali si nimic unul nu a mai venit inapoistraight face

| PinkInZaBlack a răspuns:

Pe geam?

| FireSou a răspuns:

Nu cred ca mai vinestraight face mai ales daca esti la bloc...

| Simoo14 a răspuns:

Nu cred ca se mai intoarce (din pacatesad ).Eu sincera sa fiu am pierdut cam 7 papagalihee hee.Dar nu am fost atat de suparata mi-am luat altii.Mai asteapta putin poate se intoarce daca nu ia-ti altul.[Depinde si de varsta]

| Dracushorul a răspuns:

Nu mai vine sigur.Si eu am scapat un caine si un papagal.Si nu s-au mai intors deloc.oh go on

| LukWhuzTalkin a răspuns:

Asta am patit si eu acum un an.L-am scos din colivie si nu am vazut ca fereastra de la balcon era deschisa.A zburat pe acolo si NU s-a mai intors vreodata.Era un papagal f. misto, alb l-am primit cadou de la matusa mea tocmai din Maldive unde si-a facut vacanta.Si eu am fost f. abatut am sperat vreo 2 saptamani ca se va intoarce.Cine stie poate al tau va reveni.Sa-mi spui daca a revenit...

| Asasinnnn explică:

Ms mult pentru ajutor. va contaztez daca eceva sad

| Mytzyy a răspuns:

Eu dadeam drumul la papagali prin casa si intr-o zi am uitat usa deschisa si a zburat afara a trecut 1 an de cand nu l-am mai vazut. nu cred ca se mai intoarce

| C0nflic7 a răspuns:

Daca il ai de mult se va intoarce

| AndreyG a răspuns:

Scuze petre dar nu cred ca se mai intoarce. Daca ii place sa stea la tine atunci nu se indeparta in primul rand. Oricum nu stiu alt animal in afara de un caine care s-ar intoarce inapoi.Si eu am dat drumu la un papagal din greseala odata si nu sa mai intors.Am auzit povesti cum ca statea la vecini in pom apropobig grin(dar a fost cu mult timp in urma)

| Asasinnnn explică:

Papagalu meu nu a mai venit crying sad dar asta e multumesc mult pentru ajutor happy