Prea putine sanse ca sa mai vina inapoi 1% cred eu am scapat 3 papagali si nimic unul nu a mai venit inapoi
Nu cred ca se mai intoarce (din pacate ).Eu sincera sa fiu am pierdut cam 7 papagali.Dar nu am fost atat de suparata mi-am luat altii.Mai asteapta putin poate se intoarce daca nu ia-ti altul.[Depinde si de varsta]
Nu mai vine sigur.Si eu am scapat un caine si un papagal.Si nu s-au mai intors deloc.
Asta am patit si eu acum un an.L-am scos din colivie si nu am vazut ca fereastra de la balcon era deschisa.A zburat pe acolo si NU s-a mai intors vreodata.Era un papagal f. misto, alb l-am primit cadou de la matusa mea tocmai din Maldive unde si-a facut vacanta.Si eu am fost f. abatut am sperat vreo 2 saptamani ca se va intoarce.Cine stie poate al tau va reveni.Sa-mi spui daca a revenit...
Eu dadeam drumul la papagali prin casa si intr-o zi am uitat usa deschisa si a zburat afara a trecut 1 an de cand nu l-am mai vazut. nu cred ca se mai intoarce
Scuze petre dar nu cred ca se mai intoarce. Daca ii place sa stea la tine atunci nu se indeparta in primul rand. Oricum nu stiu alt animal in afara de un caine care s-ar intoarce inapoi.Si eu am dat drumu la un papagal din greseala odata si nu sa mai intors.Am auzit povesti cum ca statea la vecini in pom apropo(dar a fost cu mult timp in urma)