| Dianaaaaadhsgey3 a întrebat:

Buna,TPU! Am fost la munte si am luat un pui husky de 3 saptamani.Imi e frica ca moare sau ceva pentru ca e foarte mic si mna... Poate nu vrea să mănânce si imi e foarte drag de el.Va rog sa-mi ziceți vreo informatie.Se va întâmpla ceva cu el? nu prea mănâncă.Dar ii dau lapte cu pâine dumicat.Doarme în casă DECI nu ar fi o problema.Ii dau sirop de anti-paraziti si o sa-l vaccinez.Plange dupa mămica lui.Cand l-am luat, mama lui nu-i dădea sa suga.Nu ia contact cu alti caini decat cu o cățelușa pe care o tin in casa.Nu pot sa-l duc inapoi la mama sa bcs sunt la o distanță de 200 km.Va rog ajutati'maaa

4 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Nu e bun laptele din comert, mergi la petshop si vezi ce iti recomanda pentru caini asa de mici, laptele de vaca ii face mai mult rau decat bine

| JackR a răspuns:

Este mult prea mic pentru a se hrani singur sau pentru paine inmuiata in lapte. Fuga la farmacie si cumpara biberoane. Lapte fiert, preferabil din piata, fara UHT, 1% grasime etc. Il iei in brate si il hranesti cu biberonul inca 2 saptamani, cel putin. Dupa aceea, treptat, inlocuiesti cu biberonul cu lapte in castronas (cu sau fara paine). Dupa 7 saptamani, poti sa incepi sa-i dai bucatele mici de carne moale (FARA OASE) si de la 3 luni incolo, mancare pentru caini, special formulata pentru pui. Si neaparat du-l la veterinar!

| JackR a răspuns (pentru JackR):

Pentru "plans", pune-i in culcus o jucarie de plus, preferabil de dimensiuni mai mari. Atentie sa nu aiba parti metalice, gen capse, fermoare etc.

| Andreea213 a răspuns:

Il hranesti cu biberonul, cu lapte caldut. Exista si lapte special pentru catei mici, dar merge si cu lapte de vaca sau din comert. Cand se face mai mare, poti sa ii pui in lapte cereale praf pentru bebelusi (eu asa le dadeam pisicutilor mei ramasi fara mama, si acum sunt mari si sanatosi). Trebuie sa il hranesti cam din doua in doua ore (noaptea poti sa ii dai mai rar). Are nevoie de foarte multa caldura. Poti umple o sticla de plastic cu apa calda si sa o pui langa el ca sa para ca e mama lui.

Succes!