| TheDrink a întrebat:

Buna TPU am gasit un pui se bufnita am pus-o intr-o cutie dar cred ca e ranita nu poate merge are cv la picior.
Ce pot face?
Ce mananca?

3 răspunsuri:
| Unicooorn2001 a răspuns:

Du-te la veterinar.

| Xaya a răspuns:

Exista diferite organizatii care ingrijesc pasarile salbatice si daca sunt capabile le dau drumul inapoi in salbaticie. tot ce trebuie sa faci tu este sa ii suni (in general ei ar trebui sa vina si sa ridice animalul) in cazul in care o duci la veterinar sunt sanse mari sa iti recomande sa o duci la un centru de asta
App bufnitele mananca carne daca are piciorul rupt si vrei sa o ingrijesti tu ar trebui sa faci ceva de genul...https://www.youtube.com/watch?v=PtoTb6YjbTg carnea se inmoaie mai intai in apa pentru a nu se deshidrata cel mai probabil va refuza initial sa manance va trebui sa o fortezi putin dar fara sa ii rupi ciocul cel mai bine cu o penseta

| teamleader a răspuns:

Cred ca ai de urmat urmatorii pasi : 1) prezenentarea la un medic veterinar 2) luarea legaturii cu o asociatie specializata. Recomand sa intri pe aceste site .asociatiaperegrinus.ro sau .milvus.ro. Legat de alimentatie sunt mai multe de luat in calcul. Ea se hraneste cu rozatoare, insecte, carne de pasare., etc. Iti va fi greu sa o hranesti asa ca cel mai bine intra pe site la cele 2 asociatii si vezi ce poti face ca sa o ajuti.