Ceau
Studiez medicina veterinara:
Un catel bichon este intre 100-200 euro.
Daca mergi la un crescator si iti place de un catel neaparat trebuie sa ii ceri carnetelul de sanatate, acolo apare vaccinurile facute, deparazitarea si daca este sterilizat/a (Adica castrat/a)
Daca acesta nu are niciun vaccin facut nu are rost sa il iei.
Nu ai specificat de unde esti, poate te puteam ajuta in ati lua un bichon.
Succes si O zi placuta!
Pai cred ca ar consta in jur de 500-800 ron si nu, nu cred ca ti-ar da un catel bolnav
Un caine bichon incepe de la 150 de euro in sus! Nu cred ca ti-l da bolnav pentru ca e interzis sa vinzi animale bolnave!
Sper ca te-am ajutat! Funda?
Costa in jur de 200-250 euro. Mare grija la carnetul de sanatate, sa aiba facut vaccinul impotriva parvovirozei. Eu am cumparat unul (bichon malteze)de 2 luni si l-am luat bolnav, mi-a murit la 1 saptamana, avea parvoviroza. Acum am un bichon havanez si e ok, insa este posibil sa cumperi unul bolnav. Sa verifici carnetul de sanatate si imediat cum il cumperi la veterinar cu el.
Te pot ajuta cu un catelus care a avut unul dintre parinti bichon si celalat pechinez. Este jucausa, pufoasa, iubitoare, sanatoasa, are toate vaccinurile facute. Daca te intereseaza contacteaza-ma la adresa de mail cristina. cercel@ymail.com.
Rapund pentru cei care mai citesc aici:
Bichonii sunt de 4 feluri: bolognese, frise, havanese si maltese. Singurul act care dovedeste ca un caine este bichon din unul din cele 4 tipuri este Pedigree-ul = Certificat de Origine. Acest act este eliberat de Asociatia Chinologica Romana pentru puii obtinuti de crescatorii membri, pui ai caror parinti au pedigree si ei si participa la expozitiile canine. Un crescator serios nu are pui tot timpul anului si nu creste mai mult de 2 rase. Va da puiul dupa varsta de minim 8 saptamani, de obicei dupa 2, 5-3 luni, vaccinat si deparazitat real, primiti si pedigree la pui. In Romania bichonii de rasa costa de la cca 500 euro in sus.
In majoritatea anunturilor de pe internet si in petshop se vand metisi de bichoni/corcituri, cu varsta de cca 5-6 saptamani, si din pacate majoritatea vin bolnavi pentru ca nu sunt vaccinati si deparazitati si datorita conditiilor groaznice in care traiesc. Cautati pe net puppy mills, inmultitori, comercianti caini sa vedeti si voi de unde provin acesti catei si la ce risc va expuneti cumparand bichoni livrati la cutie cu preturi de 100-300 euro...Nu va lasati pacaliti de SRL-uri care se autointituleaza Canisa si ca aduc puiul din import. In afara tarii preturile la bichonii de rasa la crescatori sunt duble triple fata de Romania si crescatorii nu vand prin intermediari.
Krosa întreabă: