| valeria005 a întrebat:

, Am nevoie de ajutor, URGENT! de ziua mea, o saptamana in urma am primit un hamster cadou, e siberian paremise, e micut, si seamana cu cei din poze( de pe net). Deci, persoana care mi-a cadonato l-a tinut in borkan cu minkare speciala. Eu i-am luat o kuska cu roata ca sa poata fugi, si i-am pus si rumegus, il hranesk cu minkare speciala, ii dau si rasarita kruda( stiu ca nu trebuie prajita) nu l-am bait niciodata. Era foarte jukaus dar speriat, nu il puteam tine des in mina, iar cand il atingeam pe spate fugea, nu stiu de ce, se temea mereu cand voiam sa-l iau in mina sau sa-l ating. Ii schimbam rumegusu la fiecare 2 zile. Azi si ieri l-am scos afara la soare, i-am pus o patura dintr-o parte ca sa aiba si umbra. Acum tremura si nu se miska aproape deloc, l-am luat in mina si sta nemiskat cu labutele in parti...Sta cu ochii pe jumatate deskisi. Acum paremise a murit, sau poate a intrat in hibernare? ajutati-ma va rog mult!

Răspuns Câştigător
| keytlayn a răspuns:

Hamsterii nu prea hiberneaza numai cand este foarte frig dar se si trezesc deci teoretic nu hiberneaza nu trebia sa-l ti la soare mai ales daca e cald afara deoarece se sufoca ar trebui sa il lasi putin intr-o camera mai rece ca temperatura camerei(s-ar putea sa-si revina)in orice caz daca nu e mort...
Daca e viu o sa-si revina insa pe timp de vara e tare nasool cu caldura pentru hamstei deoarece pur si simplu se sufoca ...nu-l mai scoate o vreme la soare.
Daca ii bate inima e intr-un fel de soc..nu stiu cum sa explic clar in ce stare e, dar mi s-a intamplat si mie doar ca al meu a spravietuit...
Parerea mea lasa-l intr-o camera racoroasa fa-i masaj cu un servetel (intr-un colt un pic umed)si apropo nu-i fa baie niciodata! Spala cu praf pentru animalute(se gaseste la veterinar)
Sper ca te-am ajutat! Sper sa fie bine!

0 răspunsuri: