Pai trebuie sa-ti placasi tie un animal mai mult. Mie de exemplu imi place pisica, o consider afectuoasa, dragalasa, dar si foarte inteligenta, chiar daca de alta parte cainele este,, cel mai bun prieten al omului"; deci ti-as recomanda categoric pisica, parerea mea. Totusi ai mai avea o varianta, va puteti hotari impreuna si sa alegeti un alt animalut ( papagali sunt foarte draguti, hamsterii sunt haiosi! ) Mai ganditi-va! Si in orice caz respectati parerea fiecaruia. Succes!
Poate ai succes cu o pisica mai mare ca asta este pisica dar este mare ca un catel si poti sa-l convingi pe tati spunandu-i ca pe catel trebuie sa se scoale la 5 sa i-l duca afara la pipi.
https://www.google.ro/......ps?/search
Eu cred ca nu vor animal in casa si faca asta asa de fatada. Propune alt animal. broasca testoasa, hamster, papagal, pesti, vezi tu si vezi cum reactioneaza. (funda te rog)
Convinge-i ca amandoi sunt draguti si afectuosi si o sa-i cumpere pe amandoi(daca-si permit), daca nu ia-ti altceva iepure, porcusor de guineea, hamster, papagal, testoasa de uscat\apa, pesti... etc. Funda?
)
Buna,in legatura cu problema ta, poti sa gasesti un animal care sa va placa tuturor! cum ar fi un iepuras, o broasca testoasa, un peste, un hamster...(cum poti sa aflii asta? e simplu! intreaba-i pe parintii tai ce si-au dorii ei dar si tu! daca toti sunt de accord cu hamsterul(este un exemplu)luati hamster! daca vreti un animal mai ciudat...ok pa-pa si sper ca te-am m-ai ajutat putin! succes! funda?☺☺☺