| dulceatadefata10 a întrebat:

am nevoie de ajutorul vostru. Mama mea vrea o pisica iar tatal meu vrea un catel. Eu vreau si caine si pisica nu conteaza dar mamei mele nu ii plk caine si lui tati pisicile ce sa fac?

8 răspunsuri:
| Mwha a răspuns:

Pai trebuie sa-ti placasi tie un animal mai mult. Mie de exemplu imi place pisica, o consider afectuoasa, dragalasa, dar si foarte inteligenta, chiar daca de alta parte cainele este,, cel mai bun prieten al omului"; deci ti-as recomanda categoric pisica, parerea mea. Totusi ai mai avea o varianta, va puteti hotari impreuna si sa alegeti un alt animalut ( papagali sunt foarte draguti, hamsterii sunt haiosi! ) Mai ganditi-va! Si in orice caz respectati parerea fiecaruia. Succes!

| Cherilyn a răspuns:

Ia un iepure.

| karsivan a răspuns:

Poate ai succes cu o pisica mai mare ca asta este pisica dar este mare ca un catel si poti sa-l convingi pe tati spunandu-i ca pe catel trebuie sa se scoale la 5 sa i-l duca afara la pipi.

https://www.google.ro/......ps?/search

| yo547 a răspuns:

Gaseste un animal care sa le placa ambilor parinti.

| PlasticMoon a răspuns:

Parerea mea e ca un caine ar fi mai bun daca stai la casa.

| tracicus a răspuns:

Eu cred ca nu vor animal in casa si faca asta asa de fatada. Propune alt animal. broasca testoasa, hamster, papagal, pesti, vezi tu si vezi cum reactioneaza. (funda te rog)

| Roxy5199 a răspuns:

Convinge-i ca amandoi sunt draguti si afectuosi si o sa-i cumpere pe amandoi(daca-si permit), daca nu ia-ti altceva iepure, porcusor de guineea, hamster, papagal, testoasa de uscat\apa, pesti... etc. Funda?
sad)

| cristinanebuna12 a răspuns:

Buna,in legatura cu problema ta, poti sa gasesti un animal care sa va placa tuturor! cum ar fi un iepuras, o broasca testoasa, un peste, un hamster...(cum poti sa aflii asta? e simplu! intreaba-i pe parintii tai ce si-au dorii ei dar si tu! daca toti sunt de accord cu hamsterul(este un exemplu)luati hamster! daca vreti un animal mai ciudat...ok pa-pa si sper ca te-am m-ai ajutat putin! succes! funda?☺☺☺