Heii buna, imi plac pisoii..si eu am avut aceeasi problema cand s'au marit putin, incearca sa le dai cu niste ceai caldut la ochi, dar sa fie fara zahar ) si sa faci asa cateva zile...si daca poti sa il tii la caldura, si sa ii dai lapte mereu deoarece stim ca are calciu si apropo sa ii dai cu o carpita curata inmuiata in ceai preferabil ar fi de musetel sau de tei ceaiul.
Succes si sa ai vointa, sa te rogi sa traiasca, sunt sigura ca va traii.
Sterge-i ochisorii cu un servetel umed sa ii inmoi urdorile. apoi trage usor de tot de ploape. incearca sa il hranesti bine sa poata rezista. mergi neaparat cu el la un medic veterinar. pana atunci ai grija de el. :*
Va multumesc pentru ajutor si imi pare rau ca raspund asa de tarziu! Din pacate, la cateva zile dupa ce am publicat intrebarea, a murit. Am reusit sa ii deschid ochiisorii cu apa sau cuservetele umede, l-am dus la veterinar, il hraneam cu ceva special pentru el cu biberonul. Dar, probabil i-am turnat prea mult pe gat si asta nu i-a facut bine. Nu pot da decat o funda, dar v-as da amandurora. Poate e mai bine asa pentru el!