| Deeaa1994 a întrebat:

Am nevoie neaparat de un sfat. Am doi iepurasi, iar unul din ei are gatul sucit si nu poate sa si-l indrepte.Cand il iau inbrate si apoi il pun jos se rostogaleste, din cand in cand isi pierde echilibrul.Va rog sa ma ajutati pentru ca il iubesc enorm si nu stiu ce sa ii fac.

Funda!

Răspuns Câştigător
| YoCookieMonster a răspuns:

Cele mai mari posibilitati este sa se fi batut cu celalalt, poate s-a lovit singur.
Noi nu putem sa te ajutam sad Singura solutie este veterinarul, asa ca, grabeste-te!
Sau ai putea merge la o farmacie veterinara/pet shop, si sa iei un unguent special.
Bafta :*

3 răspunsuri:
| SupradozaDeViseXD a răspuns:

Din ce spui tu aici noi nu avem cum sa te ajutam. Singura solutie este veterinarul, doar el te poate ajuta in cazul asta.
Sper sa se faca bine, succes happy

| untu a răspuns:

Probabil ca a fost lovit, accidentat sau poate fi batut de alt iepuroi, va rog sa consultati medicul veterinar din localitatea dvs!

| Roxy5199 a răspuns:

Eu am avut o rata cu gatul sucit si tot asa facea.isi plocase capul dupa calorifer cand ma jucam cu el in casa. a doua zi l-am dus la doctor si a spus ca nu se mai vindeca. a doua zi a murit sad! poate la iepurele tau e diferit! du-l la doctor!