| maryellen91 a întrebat:

am nevoie urgenta de ajutor! mi-a fatat pisica, acum doua saptamani, doi pui, si ieri, unu din ei a lesinat(cred)abia respira si numai mananca am incercat sa i dau cu apa pe la gura(cu vata imbibata in apa)si nu inghite nicio picatura, nici nu moare(sa nu se mai chinuie asa)si nici nu traieste se chinuie... ce sa i fac? mama lui are grija de el, nu l-a abandonat! ce sa fac, cum sa il ajut?

9 răspunsuri:
| Kikoo a răspuns:

Ce urat! sad Il/o duci la veterinar, stie ce o sa faca.

| blackbuttefly a răspuns:

Buna. Nu te speria daca este ceva urgent du-te la doctor. MIe mi-a fatat pisica acum cateva luni, dar nu am avut probleme. Acum sunt mari si nu a murit nici unul. IN cazul tau te'as sfatui sa te duci la veterinar. URGENTT!

| blackbuttefly a răspuns:

Buna. Te'as sfatui sa il duci URGENT la veterinar. Puii mici nu sunt o joaca! Mi'a fatat si mei acum cateva luni pisica da pui nu au avut nici o problema.IN cazul tau trebuie sa il duci URGENT la veterinar. Sper ca te'am ajutat!

| aladinbeci a răspuns:

Maryellen,du-te si cere-i parerea medicului veterinar. El trebuie sa stie ce e de facut. Eu iti doresc ca pisoiul sa se faca sanatos.

| zeldaxlove64 a răspuns:

Incearca sa il duci la veterinar.eu am o pisica care este la o clinica din București acum pentru ca e turbata.

| Ananasik a răspuns:

Dul`la vETERINAR de uRGENTZA daca`vrei sa mai traiask`

| mirceaqqq a răspuns:

Dul la veterinar! si sati mai spun ceva, de obicei pui de pisica mor chiar dupa cateva zile de la viata!

| monk a răspuns:

Il duci la un veterinar

| ChiupaChiups01 a răspuns:

Pai.este normal sa fi speriata.dar nu te agita :*.du.l/duo la veterinar, iar acesta iti va indica tot ce este nevoie ca sa il insanatosesti :*...succes>big grin