| AnonimKidd a întrebat:

Am nevoie URGENTA de ajutor. Tocmai mi-a murit un perus si celalalt e pe moarte. Cauza? Nu o stiu. Perusul care mai e in viata nu isi mentine echilibrul, nu zboara si merge foarte greu. Ambii perusi sunt tineri. Cel care a murit avea cateva luni, iar cel care mai e in viata 1-2 ani. Mentionez ca perusii au mancat mei.Va rog ajutati-ma! Nu vreau sa il pierd si pe cel de-al doilea.

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și la un medic veterinar de ce nu-l duci dacă vezi că este așa grav bolnav?
Pa, pa.

| AnonimKidd explică (pentru Legiuitoarea):

Nu stiam ce o sa intample. In plus erau activi toata ziua. Nu prezentau semne cum ca ar fi bolnavi sau asa ceva... oricum si celalalt a murit. Cred ca a fost votba de otrava in mei. Nu puteam sa ma duc la veterinar la 12 noaptea.

| AnonimKidd explică:

Nu mancau doar mei. Ieri le-am pus si varza. Dar varza au mai mancat si nu au patit nimic. Eu cred ca aveau o dieta difersificata deoarece consumau atat fructe cat si legume.

| Azµre a răspuns:

Lipsa vitaminelor și o dietă proastă. Trebuie să aibă o dietă mixtă!

| untu a răspuns:

Dar de unde l-ai luat mei? Poate ca au mancat ceva otrava sau poate ai dat ceva cu o solutie prin casa sau ai dat cu parfum? Sa stii fixativul este toxic! Luati perusul mort si duceti-l la medicul veterinar sa faca autopsie si sa afle cauza mortii si se va putea vindeca si pe celelalt perus bolnav! Poate ca e de la paduchi!

| AnonimKidd explică (pentru untu):

Presupun ca au mancat ceva otravit. De data asta nu am mai cumparat mei la cutie, ci varsat.Si acum sa nu ma intelegeti gresit : dar nu iau mei varsat doar asa ca e mai ieftin, nu sunt genul de persoana... Efectiv de data asta am luat ce-am gasit. In camera in care stau ei nu folosesc fixativ. Perusul bolnav a murit aseara in mainile bunicii mele. Nu puteam face nimic. Pe la 11-12 noaptea a murit. sad Asa ceva nu ar trebui sa se gaseasca in mei. sad

| untu a răspuns:

Auzi daca nu au fost mei otraviti,s-ar putea sa fi murit din cauza paduchilor sau a parazitilor! Trebuia urgent la medic veterinar,in cazul aceasta trebuie sa pui in castronel mic putina cenusa de la soba, pune perusul pe cenusa, poate isi revine sa faca imbaieri cu praf de cenusa sa omoara parazitii si paduchii, apoi pot sa faca toaleta singuri, curatindu-si penele!

| SimonaCristina a răspuns:

Nu stiu ce sa zic...perusul meu, nu vreau sa te speriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicrying, dar cu o seara inainte de 'moarte ', perusul meu, Lulu, avea aceleasi simptome. Du-te rapid la veterinar, zic eu! Bafta! Doamne-ajuta! happy Pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Veterinarul e prietenul tau! Si al animalelor...

| Razvanp69 a răspuns:

Daca un papagal are in colivie o pereche si perechea lui moare, moare si celalat imediat, ei nu pot traii unul fara celalalt asa sunt toti papagalii cu perechi. Nu ai ce sa ii mai faci, o sa moara si celalalt. Scuze de vestea proasta sad

| 1aprilie a răspuns:

Si al meu înainte sa moara avea acelaşi simptome

| ImHere a răspuns:

Veterinar!
Veterinar!
Si eu am un papagal si as suferi foarte mult sa-l pierd. Du-l la veterinar.