| kikomojojojo a întrebat:

Am o cățea de 6 luni și cred că s-a îmbolnăvit, asta este a doua zi de când este in starea asta, este moleșită, a vomitat, nu mănânca, bea doar apă, mai am un cățel mai mic de 4 luni și chiar săptămâna trecută a pățit și el asta dar și-a revenit. Nu știu dacă se va întâmpla la fel și cu ea să își revină...acum câteva minute i-a ieșit pe fund o apa roșie rozie, nu știu ce să fie. Am căutat pe internet și tot îmi dă fecale roșii dar nu este așa, parcă a făcut pipi roz cu fundul. Ați trecut prin așa ceva? Va rog ajutați-mă nu știu ce m-aș face fara ea... Nu știu ce să fac la doctor nu mă pot duce cu ea

Răspuns Câştigător
| Laura9999 a răspuns:

Ar putea avea hemoragie interna, te sfatuiesti sa o duci la veterinar.

6 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

De ce nu te poți duce la doctor cu ea?

| cristimihailov a răspuns:

Sta in doua picioare

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! De ce nu o poti duce la doctor? Atunci cand ai un animalut, iti asumi responsabilitatea ca poate sa si pateasca ceva si o sa aiba nevoie de tine. Doar veterinarul poate ajuta in astfel de cazuri. Nu e bine ca animalutul sa sufere.

| kikomojojojo explică (pentru Aasdfghj):

Eu as fi vrut să o duc cu tot sufletul meu știu că este o mare responsabilitate și mie draga e suflețelul meu mic,nu puteam sa o duc la doctor căci nu aveam cu ce,stau foarte departe n-am nici ban,sunt sub mana mamei care nu o interesează de suflețelul ăsta. Când am luat-o eu nu voiam câine că știam ce se poate întâmpla dar nu am putut sa o las pentru că stăpânul de atunci voia să o ducă pe câmp sa o omoare că e cățea și eu nu am putut lăsa să se întâmple asta una pentru că nu e corect și mna nu ma lăsat inima,am zis sa intreb pe cineva să mă mai liniștesc și eu că plângeam nu știam ce să fac, părinții mei spun că asa e viața că ce mi-a trebuit mie câine că doctori fac doar o injecție și îți ia banul chestii de astea total eronate,nu ai ce discuta cu ei că nu înțeleg,nu le pasa, eu doar n-am vrut să stau nepăsătoare sa zic că asta e viața, daca aveam bani m-aș fi dus în secunda doi la doctor. Eu îmi iubesc cățelul, am vârsta care o am dar degeaba, sunt multe de spus ...la propriu! Dar sper că mai înțeles cât de cât, văd că ești iubitor/oare de animale am zis sa îți răspund și să îți/vă mulțumesc la toți care mi-ați răspuns. Mă doare sufletul când știu că nu pot face nimic. Asta e a opta zi de când am văzut că nu îi e bine. Iar de ieri a început să mănânce după ce șase zile nu, acum latră e vioaie, e o luptătoare Naty meu mic nu știu cum a rezistat atât, ei spun că se face bine acum sa vedem

| Pati2500c a răspuns:

Ar fi necesar sa o duci la doctor

| Miuletz a răspuns:

Otravit sau hemoragie interna. Cainele meu a murit otravit (mda, Romania) si avea aceleasi simptome. Bea multa apa, nu mananca, sta molesit, nu se ridica, si se caca sange. La noi cantitatea de otrava a fost prea mare, poate la puiul de 4 luni a fost o cantitate mica si a reusit sa elimine singur otrava, dar la asta mai mare poate a fost o cantitate mai mare.