Cele mai bune, sunte cele de la royal canin, sunt mai bune, macar da-i-le pana la 4 luni pe cele de la royal canin si dupa ii poti lua pedigree
cat e puiut nu prea e indicat, nu-i face acum, dupa 3 luni poti incerca... insa nu foarte des o data la 2 saptamani. are blanita alba si se murdareste usor, dar cand il scoti afara si e vreme urata il poti spala dupa doar pe picioruse
acum e micut, nu cred ca ar avea nevoie de ea... mai tarziu o poate purta mai bine, cu toate ca si cu o astfel de zgarda poate lua purici
deocamdata e micut. o sa invete cu timpul, sa-si mai dezvolte simturile, o sa-ti faca prin casa, al meu a inceput sa faca afara de pe la 4 luni
Eu, am bichon frise baietel si are 8 luni, cel mai important sfat este sa nu-i dai mancare de oameni, am avut o mare problema zilele trecute, din cauza mancarii pe care i-am dat-o: carne, branza, costita, oua, etc, mi-a facut toxiiinfectie alimentara, a fost grav, l-am avut la perfuzie, nu-l lasa sa se joace cu caini maidanezi poate lua diferiti microbi sau boli, sa nu-l scoti afara pana la 2-3 luni, mai ales ca e destul de frig. dupa 4 luni parul din ureche trebuie smuls pentru ca poate face otita, unghiutele taiate periodic, dar ai grija. sunt diferite tutoriale pe net. acum e mic si nu stie, dar cand va crest te va iubi nespus de mult sunt cele mai dragalase animalute. ai grija de el, nici eu n-am stiut dar totul se invata pe parcurs.
Aaa, uitasem si nu trebuie lasati singuri in casa pe o perioada lunga de timp, le este urat si sunt foarte tristi. catelul meu cat timp sta singur nici nu mananca nici nu bea apa. Cand este mic o sa-ti roada ai grija la cabluri, colturile de la pat, incaltaminte dar cand va mai creste nu va mai fi asa, o sa i se schimbe dintisorii de lapte si atunci trebuie sa-i iei chestii de cauciuc sa le roada specifice de la animalutele de catei si sa aiba jucarioare