| Laurrraa a întrebat:

Am o catelusa de 1 luna si 1 saptamana, Si nu stiu ce are; Este foarte retrasa, suparata si cand doarme in loc sa doarma normal, ea isi baga boticul in pamanat si chiar sforaie. Va rog ajutati-ma cu tot ce puteti, dar eu cred ca e constipata. Multumesc Mult, Raspunsul cel mai bun va primi funda happy

Răspuns Câştigător
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Studiez medicina veterinara:
Pai daca crezi ca e constipata sau ceva de Medic Veterinar nu ai auzit? Oricum trebuie sa o duci pentru vaccinuri.
Este firesc comportamentul daca nu o ai de mult timp + e inca mica.
Sforaitul este ceva normal, ca si la noi (eu sforai).
Trebuie sa iti petreci mai mult timp alaturi de ea, sa ii castigi increderea.
Nu o tine in galagie si langa copii mici. Daca asculti muzica nu o da la volum prea mare.
Nu trage de ea ca sa se joace cu tine si nu o tot tine in brate, sau pune-o in locul in care vrei tu sa stea daca ea nu vrea.
Repet, trebuie dusa la veterinar pentru cele 3 vaccinuri, la veterinar ii poti adresa toate intrebarile pe care le ai si sa-i ceri sfaturi in privinta cresterii ei.
Succes!

| Laurrraa explică (pentru MeimeiPinguinu):

Chiar Appreciez tot ce mi-ai ziswinking Dar imi poti zice la cate luni s-o duc la veterinar? Pentru vaccin? D:

| MeimeiPinguinu a răspuns (pentru Laurrraa):

La veterinar pentru vaccine: Cu cat mai repede cu atat mai bine.
Ai putea sa o duci saptamana viitoare.
Primul vaccin la o luna jumate.
Dupa care un alt vaccin este facut peste 2 saptamani cand ea are 2 luni iar apoi inca o data peste o luna cand ea va avea 3 luni. Dupa care va mai trebuii doar peste 1 an sa o mai duci la veterinar pentru inca un vaccin.
Daca vrei iti pot lasa si niste feluri de hrana pe care I le poti cumpara.

| Laurrraa explică (pentru MeimeiPinguinu):

Chiar te rog sugereazama niste feluri de hrana!

| MeimeiPinguinu a răspuns (pentru Laurrraa):

Pedigree la plic sau conserva, pedigree la plic este intre 2-4 lei (depinde de pretul din magazinul respectiv).
http://www.julie.ro/......-400g.html
Costa intre 4-7 lei (Eu am dat pe el 7 lei)
- Pedigree junior CONSERVA.
- Pedigree junior la plic : http://hobbyworld.ro/produs/index/cat/114/id/254
- Darling Junior Conserva

Acum cat este prea micuta nu va reusii sa manance prea bine de aceea am sugerat hrana usoara.
La veterinar vei gasi multe feluri de mancarici usoare pentru ea.
:)

7 răspunsuri:
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Si inca un lucru, vaccin costa intre 25-40 lei. Daca cumperi si mancare de acolo si eventual vreo jucarie ar fi bine sa ai undeva la 70-80 ron la tine.

| noktambul a răspuns:

E normal sa se comporte asa. Isi baga botul in pamant pentru ca ea cauta pantecele lui mama-sa. A fost luata prea devreme de la alaptat. Ia-o in brate, dai sa bea laptic (pune lapte intr-o farfurioara, tine-o in brate si vorbeste-i si baga-i botul in farfurioara) sau inmoaie-ti degetul in lapte si da-il pe la botic. Trebuie sa ai rabdare cateva zile pana cand catelusa isi va da seama ca este cineva care are grija de ea. Dupa asta o sa vezi ca o sa ai o prietena adevarata si devodata. Rabdare si intelegere sa ai. Bafta multa!

| MeimeiPinguinu a răspuns (pentru noktambul):

Catelul isi poate baga si singur boticul in lapte si este mai ideal sa ii cumpere un biberon din care sa-i dea lapte(praf) nu sa o dea pe la bot laughing.
Si deja era timpul sa numai suga lapte de la mama ei daca mai statea cu ea.