| Blackwoman27 a întrebat:

happy.
Am o catelusa de aproape un anisor si am observat cu aproximativ 4-5 saptamani ca os a aiba catelusi love struck.INntrebarea mea este cam cat timp dureaza pana o sa "nasca" [ laughing ] eu deja nu mai am rabdare, nu am vazut catelusi mici niciodata si sunt extrem de curioasa. Fundita pentru cel mai bun raspuns si poate mai multe inforrmatii despre pui :*

Răspuns Câştigător
| LoveSelena a răspuns:

Si cateaua mea a nascut acum 4 saptamani asa ca stiu totul. Ea singura isi gaseste locul, nu va sta unde vrei tu decat dupa vreo 2 saptamani dupa nastere, ii tine in burta 2 luni, a mea i-a inul 2 luni fara o zi. Sa nu te sperii, ea va naste la interval de 1 ora 2 cate un pui poate sa ii dureze si o zi sa ii faca pe toti, a mea a tinut vreo 6-8 ore, nu trebuie sa fie stresata si trebuie lasata singura, sau sta un om cu ea, sau mai veniti din cand in cand. SA NU AI INCREDERE IN DOCTORI! Eu am avut si nu au dreptate. Daca nu prea sug pe la 3-4 saptamani poti sa le dai lapte amestecat cu ou din beberon sau piure pentru catelusi care se face asa:pui granule pentru juniori la mixer si apoi amesteci cu lapte. Le poti pune si jucarioare, dar sa nu fie periculoase. Lor le e foame mereu sisa nu iti faci griji ca schelalaie. Sa nu ii iei prea mult de langa mama si fratii/surorile lui/ei. Sunt foarte fragili si trebuie sa ai mare grija de el. Daca unul e mai mic nu inseamna ca e bolnav si doar ca e mai mic. Sa ai grija sa nu devina obezi laughing. Afara poti sa incepi sa ii scoti abia pe la 4 saptamani. Multa bafta.Vor fi forte dragalasi si vor aata ca niste soricei mici la inceput.
BAFTA!

3 răspunsuri:
| LoveNiki a răspuns:

O catea tine 2 luni :-p

| PaulaJy a răspuns:

Posibil intre doua trei saptamani max. o luna sa ii vezi cu ochi tai

| Anne_6955 a răspuns:

Dureaza maxim o luna si puii la inceput arat exact ca niste soareci albi, nu au blana, nasuc roz, codita roz si poti sa-i ti in buzunar laughing cand cateaua mea a facut pui i-am hranit la inceput cu laptic in pipeta, saracii abia beau dar a fost o imagine de neuitat, Sper ca vor fi toti sanatosi.