Salut!
Problema nu este ca erau 8, problema poate vii locul unde este cateaua tinuta, daca are lapte, daca ii lasa sa suga, este posibil sa se puna pe ei (pentru ai proteja si asa ii omoara)...cazurile pot fii diverse.
Unde sta ea si puii? Incearca sa ii arati ca poate avea incredere in tine, cateaua bunicilor (eu am crescut-o) a fatat cand am stat eu langa ea si nici macar nu a marait...dar na, depinde de caine! Bafta!
O sa o mut intr-un tarc maine. Acum e legata si sta in cusca cu puii, ca normal ea ar fi de paza acolo si nu ne-am asteptat sa fete, asa ca nu i-am facut tarcul, dar maine va fi gata. Oricum ea sta non-stop langa pui, abia se ridica o data/de doua ori pe zi de langa ei, si le tine caldura. In casa nu o putem tine fiindca e prea mare si nu avem atata spatiu. Dar azi a mai murit un pui (dar ala era mai slab si abia se misca). Acum a ramas cu doi pui care sunt mai grasuti si mai energici. Mi se pare ca are mai multa grija de pui (cateaua), ca inainte cand avea mai multi pui nu era asa grijulie. Acum sper ca astia sa fie "tari", si sa nu moara, pentru ca ii vad mai rezistenti.
O sa fie mai ok in tarc, decat legata! Cand o muti, sa faci si o vizita pana la veterinar, cu ea si cu puii.
Succes!
Deniissel întreabă: