| PuffaPuffy176 a întrebat:

Am o catelusa primita de la nana mea acum aproximativ o saptamana sau doua. In primele zile era foarte fericita si energica dar acum sta ca o leguma. Nu prea mananca iar cand fratele ei vrea sa se joace cu ea nu se misca. Parca ar fi batuta-n cuie. Cert este ca tata ii face injectie in fiecare zi. Am mai avut o catelusa care a murit acum cateva zile tot pentru ca statea in cusca si nu prea manca. Nu vreau sa i se intample si ei asta! Mi-e mila cand se uita cu ochisorii rugatori la mine. Va rog sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac.

3 răspunsuri:
| sosostore a răspuns:

Pai si pentru ce ii face injectie in fiecare zi? Mergeti cu ea la un veterinar ca sa vedeti ce are. e posibil ca in acea injectie doza sa fie prea mare pentru talia ei.

| Delia11117 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat la fel, nu este vaccinata iar cand a murit celalalt caine boala sa transmis la ea fiindca e mai mica si cred ne vaccinata fiinda daca era vaccinata nu patea nimic, cum procedeaza tatal tau e corect. Dupa ce isi revine putin de la injectii trebuie sa ii faci un vaccin.A ceasta boal afecteaza caini si pisicile daca nu sunt vaccinati la timp pot muri.

| PuffaPuffy176 explică:

Nu mai trebuie. A murit.