| IonutPopa a întrebat:

am o catelusa,pui,si nu am vaccinat-o la timp, si de cam 2 zile a inceput sa isi piarda apetitul, azi am gasit sange de la ea in curte si e pur si simplu fara vlaga.Am chemat un veterinar si mi-a spus ca are paraviroza si ca tratamentul nu prea o sa o ajuta, deoarece trebuia sa ii facem vaccinul la timp.Intrebarea mea este, sunt sanse sa traiasca? Pot face ceva ca sa se faca bine?
Va multumesc si dau funda!

3 răspunsuri:
| sweetys a răspuns:

Te duci la farmacia de oameni si ii spui farmacistei sa iti faca un amestec de coagulant si antivomitiv, ii iei glucoza, ser si gentamicina tot de la farmacia de oameni. Injectiile se fac in ceafa la 8 ore si daca isi mai revine la 12 ore. Nu stiu cantitatile caer se injecteaza. Din cate tin minte 100 ml glucoza, si dintr-o fiola de genta jumate de fiola amestecata cu 10 ml ser la caine de 10-15 kg. Eu asa am reusit sa imi salvez cainele in 4 zile l-am pus pe picioare. Succes si sper sa iti supravietuiasca cainele. Ia injectii cu ace mai groase ca sa poti sa ii strapungi pielea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Al meu a avut. L-am tinut internat vreo 4 zile in clinica si i-au dat si lui acolo un tratament. E inca in viata. Asta a fost anul trecut. Daca te-ai dus la timp cu el la spital e ok. E o boala grea dar se trateaza usor. 1 din 10 caini mor din parvoviroza. Succes! happy

| NoFeelings a răspuns:

Sa il duci urgent la un veterinar,sa il internezi, daca vrei sa iti mai traiasca!

Al meu a avut, si mi-a spus doctorul ca bine ca l-am dus, ca nu multi traiesc.

Trebuie sa il internezi, e una dintre cele mai rele boli