Acum nu sunt acasa, sunt la o prietena si ma intorc abia peste o saptamana dar da, am si alte animale: 2 perusi si nu pot intra pe mess da, in principiu o iau sigur, dar inca nu am banii. Mai asteapta pana pe 22 te rog mult de tot! id-ul meu e astefanescu56@yahoo.com. o sa te contectez imediat ce ma intorc :*:*:*
E bland sau fricos, ca sa stiu ce sa fac ?
Ok, pai eu sunt din Bucuresti, stii benzinaria aia de la iesirea din Bucuresti? acolo locuiesc. nu stiu cum sa facem. mama mea are masina wolsvagen golf 3 si nu cred ca incape cusca sa vad ca nu vreau sa se razgandeasca, papagalii mei stau pe balcon, el o sa stea la mine in camera, dar mama a zis ca o sa miroasa si nu stiu ce sa ii zic, da-mi si mie niste sfaturi (nu merge cu plans sau cu ata aia de catelus sau de copil trist ) imi dai si mie niste idei, te rog?
Ce culoare e, eu am vazut chiar acum pe net ca sunt mai multe culori... tu cati ani ai?
Ok
Tot nu reusesc sa o conving pe mama sa o iau, zice ca are o prietena si ca si-a imbolnavit familia, spune-mi, te rog, ale tale transmit boli?