| CaneCorso123 a întrebat:

Am o curiozitate mare... acum 2 zile un prieten se dadea mare cu cainele sau (Pitbull).E i-am zis ca am si eu un caine de rasa Cane Corso! El zice k cainele lui mi-l poate omori oricand pe al meu ..Este adv k pitbulu e mai puternic k cane corso?
p.s:scuzati-mi greselile de ortografie dar m-am grabit cand am scris

Răspuns Câştigător
| Adrry00 a răspuns:

Scurt si la obiect: Un Cane Corso care si-a dezlantuit furia, devine in proportie de 100% agresiv si periculos, si este in stare sa sfasie orice de la caini la oameni.

11 răspunsuri:
| Ramona000 a răspuns:

Da este adevarat dar oricum n-are cum sa-l omoare deoarece primeste amenda o gramada daca faci plangere

| AllmaGirl a răspuns:

Sunt cam egali si depinde de caine...De ex. un pitbull vs un cane corso nu are rezultat fix, ei fiind genetic asemanatori, se bazeaza pe inteligenta si musculatura cainelui

| johnnny123 a răspuns:

Nu ar trebui sa te preocupe foarte mult problema asta. La un caine nu este importanta agresivitatea, ci relatia pe care o ai cu el. Ti-ai luat un companion, nu un instrument de ucis.

Astea cu "cainele meu il omoara pe al tau" sunt niste copilarii.

| alexandra2859 a răspuns:

Este adevarat ca pit-bull este o rasa destul de puternica(prea puternica uneori) dar cane corso este mai puternic si mai mare asa ca pit bull nu are nici o sansa sa il omare.

| IepureleCuLopată a răspuns:

Depinde dacă câini sunt dresați corespunzător pentru lupte.

| PiTbuLuL a răspuns:

Depinde cum la dresat si daca la pus la tras adica sa ii cumpere un ham sa traga chesti un pitbul poate trage si o masina dupa el..Eu as opta pe pitbul find foarte agresiv rezistent la durere si efort un pitbul se poate bate jumatate de ora fara sa oboseasca maxilarul lor ramane inclestat iar musculatura picioarelor din spate ii permit sa sara direct in gatul victimei nu pot zice ca cane e mai slab dar eu optez pe pitbul
Sall BAftA!

| AlleSiAtat a răspuns:

Pit-bull-ul e o rasa destul de agresiva si masiva, dar si cainele tau e puternic. Oricum, depinde si de antrenament cam 80%.

| Bebitsu a răspuns:

N-are cum ambele rase sunt puternice

| Deea2805 a răspuns:

Nu se stie ori mor amandoi ori unul dintre ei pentru ca ambele rase sunt ft puternice happy

| Lazar_Marius_1992 a răspuns:

Mai bine incercati si o sa vedeti ce se intampla laughing)

| Rae99 a răspuns:

Cane Corso e cam la fel de puternic ca un Pitbull, dar depinde cum sunt dresati. Am avut si eu un caine Saint Bernard care a batut mar o jigodie Pitbull... tot ce e posibil laughing