anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Am o intrebare.Am un peste betta, azi dimineata era ok nu avea nimic, acum de vreo 10 minute i-am schimbat apa si de cand l-am pus inapoi nu stiu ce avea, inota numai cu capul in jos si isi baga capul intre pietre.acum cand am inceput sa scriu intrebarea am observat ca a murit crying(((( care ar putea fi cauza? de ce a murit?

Răspuns Câştigător
| Sburatorul a răspuns:

Si eu am avut niste intamplari neplacute cu pestii. Prima oara, mama a avut incredere in mine sa le schimb apa (aveam 9-10 ani pe vremea aceea si ea era plecata la servici). In mintea mea, ziceam ca lacul nu e tot timpul cald asa ca nu are nimic daca le pun apa rece. Zis si facut. Dupa ce i-am pus din nou in acvariul lor ''curatat'' au inceput sa se agite dupa care... s-au dus crying. M-am simtit groaznic in clipa aceea.
Dupa un an, mama mi-a cumparat un peste betta, ii spuneam Covoras (aripioarele de jos seamana cu un covor big grin ). Am avut grija de el, ma informasem si dupa gugal ce trebuie sa (nu) fac. Sii venise si ziua in care i se terminase mancarea. mama s-a dus in piata sa ii ia de mancare. Ajunge acasa, fericiti ii dam lui ''Covoras'' sa manance si la scurt timp. ne-a lasat crying.
Deci vinovatii principali pot fi apa rece sau mancarea neadecvata.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sburatorul din pacate dupa ce s-a dus mi-am dat seama ca i-am pus apa prea calda sad