Buna. Westie sunt o rasa foarte frumoasa si da adevarul este ca sunt si isteti! eu ii recomand ca rasa mijlocie dar rasa mea preferata este golden retriever. sunt foarte frumosi si destepti! Bafta in alegerea facuta! funda?
Multumesc pentru raspuns! Golden Retriever-ii sunt frumosi, dar caut ceva de talie mica .
Buna! Eu zic ca se merita.E dragut, frumos si e si destept. Daca o sa iti cumperi unul sa il ti in casa, sa il plimbi, sa ii cumperi un patut si sa ii dai mancare pentru catei. Fundita ?
Daca stai undeva la curte eu ti-as recomanda sa-ti iei un ceaw ceaw.Are un prieten dar e pui si e asa de dragut.E plin de par, pufos, si jucaus.Dar in acelasi bloc o vecinea de-a lui are tot ceaw ceaw da e adult si cred ca daca stau lanaga el imi ajunge pana la talie(am 153 cm) poate chiar mai sus(cu corpul nu cu capul)
Eu zic sa iti iei un Biggel.Sunt foarte frumosi dar si foarte desteptiMult succes in alegerea noului animalut!
Eu cred ca orice caatel e dragut in felul sau...dar eu mi-am luat mai demult un pinscher si nu imi place deloc adica lasa mult par si latra mult.shi acum de curind mi-am luat un chihuahua si il ador ur si simplu este foarte mikkk si dragutz.chiar daca costa o avere merita ffff mult.e foarte jucaush si isteti.un caini mare intr-un korp mik
Ai mare dreptate, orice caine e dragut in felul sau! Nu cred ca un chihuahua ar fi cainele potrivit pentru mine, dar iti multumesc pentru sfat! Ai mare dreptate, exact asta caut si eu : un caine mare intr-un corp mic .