| shebecomesadream a întrebat:

TPU! Am o intrebare...
Cum pot sa imi fac parintii sa imi cumpere un catel, avand in vedere urmatoarele lucruri:

1. "Si cand suntem plecati de acasa, cine o sa aibe grija de el?"
2. "Pai daca faci asa si cum ai facut cu pisica... o sa moara cainele" (am avut o pisica... nu prea ii dadeam eu de mancare, ci parintii mei, dar ma jucam cu ea)
3. Pot spune ca oricat de responsabila as fii... nu merge...
4. Parintii vin acasa la 17:00, iar eu invat dupa-amiaza... un alt motiv

Ma puteti ajuta? Va roog!

2 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Esti comedie dar ma si doare de tine. Nici eu nu am vrut sa-i fac placerea baiatului meu cand era mic si acum imi pare rau. I-am luat dar nu ce si-a dorit el si cam tarziu. Cu cine vorbim ca sa stim? Varsta, sex, casa sau apartament? Ce fel de caine iti doresti si de care ai zis alor tai ca vrei? Te invat ceva poate merge. Trebuie sa-ti iei si angajamente ca vei avea grija de el.

| Assassina a răspuns:

Deci,la prima intrebare, parintii tai au dreptate:cainele are nevoie permanent de atentie daca esti la bloc, si ar face multe prostii, asa ca daca locuisesti la apartament, ia-ti o pisica din start.
1.-daca stai la casa-spune-le ca o sa il lasi doar in gradina sau cusca lui
2.Intocmese un program pentru mancare si arat-le ca vei bifa
3.Atunci nu le spune ca esti responsabila.Dovedesteo....Tineti camera curata, fa mancare sau vezi tu
4.Nu stiu ce sa spun, caineke e intr-adevar greu de ingriji asa ca iti recomand, daca vrei neaparat sa iei un acest tip e animal, ia de talie medie.
PSbig grinaca parintii tai se ingrijoreaza ca nu au unde sa il dea cand pleati in vacanta sppune-le de vecini, cunoscuti si daca spun NU, atunci indreaba-ti colegele si aranjeaza tu ceva.Ideea e ca daca parintii tai spun Nu, eu zic sa nu mai incetci pentru ca au motivele lor, sunt sigura ca si lor le plac catelusii.O seara placuta!(a si scuze greselile mele de gramatica, sper ca intelegi!)