| Seunggu a întrebat:

Am o întrebare și vă rog să nu râdeți. Am 12 ani și la vârsta de 10 ani am avut o pisică alb-negru și îi spuneam Iliuță.L-am găsit afară și am decis cu mama mea să îl adoptăm.La început a fost foarte frumos, dar după ce mama mea si tatăl meu au decis să facă renovare la casă, l-am dus la țară si am rămas acolo o lună. Acolo, pisica mea a fugit și nu am mai văzuto, decât verișorii mei îmi mai spuneau de el. Când am ajuns acasă i-am povestit mamei. Dar, de atunci plâng in fiecare seara fiindcă mi-e dor de el sad Vă rog, mă puteți ajuta?

Răspuns Câştigător
| alexandraivascu a răspuns:

Mai,esti inca mic(a) si este normal sa-ti fie dor de pisica ta, dar nu trebuie sa fi trist(a) pentru asta inchipuieti ca probabil pisica aceea a mai fugit o data cand ai gasit-o tu si uite pe ce maini bune a ajuns laughing)
Poate ca pisica ta e acum a altcuiva care are grija de ea ca tine!
Nu fi trist(a) si bucurate de viata, sunt sigura ca in final iti vei gasi fericirea :**

3 răspunsuri:
| TigrutaPuma a răspuns:

Salut..trista poveste..cred a pisica ta e in asa-zisa "cortoceala"..adica a intalnitvreo pisica care ii place si va sta cu ea cateva zile.o sa se mai intoarca si pe acasa dar mai rar. spune-le bunicilor tai care stau la tara sa fie atenti la el cand va veni, sa il tina in casa.dar faza e ca daca s-a indragostit de vreo pisica, tu il poti lua la bloc, dar nu va fi fericit pentru ca stie ca nu isi va mai vedea perechea..acum tu decizi ce vei face..mult succes!

| Kiler_Jeff_2000 a răspuns:

Trebuie sa nu te mai gandesti nu te mai gandi la el imagineazati ca acum este bine ori unde ar fi!