Si cainii au zile mai proaste, si eu am aceeasi rasa, nu e nevoie sa renunti la el :*:* Ofera-i atentie, mangaie-l, fa-l sa se simta in siguranta langa tine, cam asta e tot ce poti face. Te pup, si ai grija de el!
Multumesc mult tuturor! Chiar sper ca va fi mai vesel...
Cainii sunt foarte atasati de stapan si nu de locuinta ca si pisicile. E normal sa fie trist, daca si-a schimbat stapanul. Ai rabdare, se va invata si cu voi si nu va mai fi nici o problema.
Pai si eu am tot bichon.lor le plac jucariile...sa ai grija de ei ..sa ii perii...du-te din cand ijn cand si mangaie-l pe bruta
Tu ai putea sa fii fericit si sa razi, daca ai fi mai tot timpul inchis in casa? Ia stai cu el cateva ore in aer liber, undeva unde ar putea si el sa alerge si sa miroasa libertatea, si ai sa vezi ce caine vesel ai!
Da-i sa bea niste lapte, poate ca a mancat ceva sau poate se simte ceva vreun necaz ce avea sa vina!
Buna. Nu trebuie sa renunti la el. Ii trebuie timp sa se obisnuiasca cu voi si casa. Cand mi-am luat catelul era foarte sperios, ni se jica, era trist etc.(si avea c-am 2 luni si ceva). Dar cu timpul s-a obisnuit..asa o sa faca si al tau.
Frate poate se simte singur iai inca un prieten sau daca nu iti permiti ai mai multa gija cu el:mangaiel, scoate-l afara, jocate cu el. Sper ca e bun raspunsul meu
Pai. chiar nu stiu ce poate avea. O cunostinta avea exact aceeasi problema, tot un bichon maltez. Dar ea era plecata si a lasat cainele in grija cuiva. Dupa ce a venit acasa si l-a luat, cainele era energic si nu mai era trist, dar nu se mai dezlipea de stapana. Iti recomand sa il duci la un doctor veterinar.
Deniissel întreabă: