| TheLovelyGhost a întrebat:

am o intrebare trista. Pisicuta mea pe care o am de 16 ani are cancer mamar, are mai multe umflaturi si vreau sa stiu cu cat ii pot prelungi viata daca ii administrez tratamentul adecvat? Mentionez ca nu poate suporta o operatie din cauza varstei.

Răspuns Câştigător
| TelefonLg a răspuns:

Eu zic ca nu prea se merita sa investesti foarte multi banii in ea ca oricum e foarte batrana si cred ca daca nu era bolnava nu o mai ducea mult.Incearca sa ii oferi toata dragostea cat mai are de trait

4 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Medicul care a pus acest crunt diagnostic mai mult ca sigur ti-a sugerat eutanasierea pisicutei--- numai ca tu nu vrei sa accepti! Este o decizie dureroasa, greu de luat, dar nu trebuie sa pui suferinta ta inaintea suferintei ei ---- aceasta, daca o iubesti cu adevarat!

| lizucalisuca a răspuns:

Ce insemna "nu se merita" cand e vorba despre un membru al familiei tale? Noi tratam cainele de jumatate de an cu protocolul budwig: http://ro.blastingnews.com/......55259.html si nu i-a mai aparut nicio tumoare

| TheLovelyGhost explică:

Nu a mentionat doctorul deloc de eutanasiere, nu stiu unde sa ma duc la ce cabinet sau clinica

| Negativ1243 a răspuns:

Eu zic ca ar trebui entanasiata.Stiu ca e o decizie dura, dar prelungindu-i viata cu pastile, operatii etc, e doar o suferinta pentru ea.Si eu am trecut prin asta, asa ca asta e cea mai buna alegere.Cruto de la suferinta.