| MihaiDenisaAndreea a întrebat:

Am o intrebare:Wrestlingul este fals? Adica am vazut uneori ca ala ii da un pumn si nici nu se balangane si zici ca da pe langalaughing! Spuneti-mi si mie parelile voastre!

Răspuns Câştigător
| tpmarius a răspuns:

Da totul in wrestling e fals in afarade sarituri si de aruncari in rest fiecare sut, pumn sunti falsi
FUNDA te rog

3 răspunsuri:
| Florin6326 a răspuns:

În ziua de azi, se poate spune că wrestlingul este "regizat", în sensul că rezultatul meciului este prestabilit și efectul manevrelor efectuate este exagerat pentru a spori spectaculozitatea. Totuși este important de făcut precizarea că deși meciurile nu constituie într-o competiție în sensul tradițional al cuvântului, tehnicile și manevrele executate în ring sunt dureroase, forta manevrelor si gradul mare de risc facand aproape imposibila evitarea coliziunilor dureroase, iar executarea lor implică multe riscuri dacă nu sunt efectuate corect. Aspectul "simulat" al unei manevre de wrestling consta in faptul ca ambii luptatori incearca sa evite consecintele majore, cum ar fi ranile interne sau ruperea oaselor, si nu incearca neaparat evitarea durerii, durere imposibil de eliminat, in cazul majoritatii manevrelor. Nu trebuie în nici un caz subestimat aspectul sportiv al wrestlingului și condiția fizică a participanților, care sunt capabili să facă adevărate demonstrații de forță și măiestrie sportivă pe parcursul unui meci.

| Valy4567 a răspuns:

Da,e fals.

| MihaiDenisaAndreea explică:

As fi vrut sa va dau funda la amandoi dar nu pot! Imi cer scuze! Am invatat ca altadata sa nu ma mai reped asa repede sa dau funda!