O să iasă mirosul din covor, și din cameră (fără zugrăveală).
Câinele se va mai liniști după vârsta de un an.
Ca să nu mai facă în casă, trebuie scos afară, de cel puțin patru ori pe zi. Așa se învață și să se ceară când îi mai vine.
La țară trebuie ținut într-un țarc, dar nu toată ziua. De cel puțin două ori pe zi trebuie scos și alergat până pică lat.
Il scoatem de 3 ori pe zi. Eu lucrez si sors mea e la scoală. Sper sa iasa. As mai avea o întrebare. S-a pisat si pe plapuma mea si e plapuma dinaia de la tară din pana. Cum as putea sa scot mirosul din ea? La masina cred ca nu as putea sa o bag. Nu stiu ce are câinele. Credeam ca că a invatat sa tina dar se pare ca nu.
Din plapumă nu ai cum să scoți total mirosul - într-adevăr, nu se poate spăla. Scoate-o zilnic la aer și se va mai atenua, dar cu siguranță n-o să dispară de tot.
Trebuie certat când îl vedeți că face în casă (atenție! am spus certat, nu bătut!) și lăudat de fiecare dată când o face afară. Cu timpul va pricepe.
Il certăm dar degeaba. Nu stiu. Dacă merge sora mea acasă la tară si el nu merge, numa rele face. Nu sta cuminte deloc. Nu stiu de e mai atasata. O sa il ducem la tară ca nu avem ce face. ma gandesc totusi sa spăl acolo pata si o sa tin pe balcon cateva zile.
Ane758 întreabă: