| NastaseAlina a întrebat:

Am o mica dilema in ce priveste laptele in alimentatia cateilor. Eu am trei catelusi care au aproape 3 saptamani, iar mama lor refuza sa-i mai alapteze, deoarece i-au invinetit mameloanele. Astazi am luat 2 pachetele de lapte ( din acela care primesc elevii pana in clasa a 8-a ), l-am incalzit putin si le-am dat cateilor sa-l bea cu biberonul. Vreau sa stiu daca este bine sau nu? Va multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Draquila a răspuns:

Nu este absolut nici o problemă. Crede-mă. :] Laptele este foarte bun pentru căței. Și eu am un câine (Caniche Negru) de 5 ani si obișnuiam să-i dau lapte când era mai mic. E foarte sănătos acum (aleargă, se joacă). Sper că te-am ajutat! =D

6 răspunsuri:
| NoNameJunior a răspuns:

Este totul ok.Nu contează de la cine primesc laptele micuţii, sau în fel îl primesc ( atâta timp cât îl pot bea cu uşurinţă ). continuă s-o faci, şi vezi dacă o poţi ajuta pe mamă.
Multă baftă şi să-ţi trăiască!

| RedNose a răspuns:

Nu e bun laptele asa simplu, se strica la burta si va face si viermisori. Laptele ala amestecal cu un galbenus de ou.
Sunt prea mici ca sa le dai laptele simplu.
Eu am gasit un pui de pisic care abia ii daduse ochii si asa l-am crescut, cu lapte amestecat cu galbenus si nu a avut nici o problema, acum e mare si sanatos.

| piTiCcu a răspuns:

Normal,ca este bine... happy

| ketanal a răspuns:

Absolut nu. nu stiu daca laptele despre care vorbesti tu e praf sau nu, dar oricum nu e bun, si nici laptele de vaca nu e bun. Acum iti explic, laptele pe care il aveau de la mama era foarte gras, plin de vitamine si calciu. Este foarte importanta alimentatia pentru dezvoltare, daca nu au calciu necesar nu li se dezvolta bine oasele, daca nu au vitaminele pot avea mari probleme de sanantate. Te sfatuiesc sa te duci la orice petshop bine dotat, si sa iei laptic pentru ei, si de la 4 saptamani poti deja sa iei pateuri sau spume din carne pentru catelusi.

| faya a răspuns:

Nu este foarte corect ce le dai. Laptele ala nu are si vitaminele pe care le lua din laptele mamei. Mergi neaparat la un petshop sau cabinet veterinar si ia lapte praf special pentru catei. Daca nu le dai ce tb acum vor fi subnutriti, slabuti si bolnavi.
PS neaparat sa fie vazuta femela de un veterinar. Poate face infectie la mameloane din cauza laptelui.

| NastaseAlina explică:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri! cu siguranta am sa merg cu catelusa la control acum dupa Paste. Va multumesc mult inca o data! :*