| MCRgurl a întrebat:

Buna,TPU.Am o mica problema cu doua perechi de tenisi Vans.Mi le-am cumparat acum cateva zile, deoarece era promotia 1+1.Adica platesti doar perechea mai scumpa si iti mai iei una gratis, daca pretul este mai mic decat al perechii initiale.Toate bune si frumoase pana aici, insa nu aveau marimea mea (39) la absolut niciun model. Aveau doar 38.5 si am zis ca na,jumatate de marime nu inseamna nimic,nu? Ma simteam ok cu ei in magazin, nu erau inconfortabili sau ceva.Asta pana cand am incercat sa merg cu ei, iar acum am bataturi groaznice la degetele mici de la ambele picioare.Ma strang destul de tare tenisii.Intrebarea mea este - ce pot face sa nu ma mai stranga? Sunt din piele,pot pune si poza cu modelele daca ajuta la ceva,dar ce pot face sa se mai lase? Intr-una dintre perechi am dat cu spirt pe interior si am bagat ziare mototolite, sper sa ajute la ceva.Dar daca nu...nu stiu ce sa fac.A mai patit cineva, stiti vreo rezolvare?

4 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

Asa ceva ti-ar trebui tie. Si o perioada leocoplast pe degetul unde te strange pentru a evita noi leziuni

http://www.blanche-porte.ro/calapod-din-lemn-set-2

| Holiday a răspuns:

Mergi la un centru de reparat incaltamintea, s-ar putea sa aiba calapod reglabil. Ii lasi acolo o zi, doua la intins si largit.

| Teodora_Nicoleta_1987 a răspuns:

Am pățit și eu asta. Dupa ceva timp după ce i-am purtat s-au mai lăsat și nu am mai avut probleme. Sper să funcționeze și la tine

| MCRgurl explică (pentru Teodora_Nicoleta_1987):

Nu stiu, nu e prima pereche de Vans pe care o iau iar tenisi, in general, am purtat toata viata.Insa ce am patit acum nu am mai patit.Eram convinsa ca o jumatate de marime nu conteaza dar...n-am avut dreptate.Nu stiu, o sa incerc sa ii mai largesc, indesand ziare si ce mai gasesc in ei insa daca nu ...va trebui sa renunt la ei.