Buna sebitzu99, pai si eu am avut aceeasi problema, mi-am facut o pagina de facebook si nu aveam like-uri. Nimeni nu mi-a facut publicitate sau ceva de genul. Am intrat in grupul de pe facebook " DOAR PUBLICITATE -NIMIC ALTCEVA II " si am inceput sa fac publicitate gen " Like la [ linkul paginii ]. Dau back 100000000% " Sunt uni care nu dau si te fraieresc. Si am tot facut asa. Am ajung de la 50 de likes la 150 . Am inceput sa dau mesaje la lume gen" Like la [ linkul paginii ]. Dau back daca vrei. Multumesc " si uni dau alti nu. Am folosit si generatoare de likes. Atunci era un generator care chiar mergea dar acum cred ca nu mai exista. Si dupa cand nu am mai avut timp sa ii fac publicitate cum am spus mai sus. Am lasat-o si au venit si likes singure [ aceasta este o medota. Timpul. ]. Si iti mai dau un sfat trebuie sa fii activ! O sa ai si talk mare daca esti activ si likes pentru ca o sa afle lumea de pagina ta daca esti activ . Sper ca te-am ajutat!
Ti-am dat si eu like, dar daca vrei sa strangi cateva sute/mii de like-uri iti recomand http://goo.gl/YXLHe4
Succes!