| Lulupana1234 a întrebat:

Buna TPU,Am o pisică adoptată de ceva timp și în seara asta a început să se simtă rau, am fost la ea s-a vad ce mai face și statea posomorâtă și nici măcar nu deschidea ochii ca sa privească, ba chiar s-a facut ghemotoc mai bine, nu îi sta in fire când mă vede, e dornic sa ma joc cu el.Nu mănâncă și nu bea apă. I-am băgat puțină carne pe gura ca sa prindă gustul în speranța ca poate mănâncă dar nimic, stă într-un loc și nu se mișcă, când merge merge ce capul plecat iar asta nu arată a oboseală.Ce poate sa aibă?

9 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Poate avea orice. Nu o forta sa manance, nu ii schimba pozitia aiurea, ca ii faci rau.
Are nevoie de veterinar.

| Lulupana1234 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Da,poate dacă as stii ce are as putea să o ajut

| Sophieka a răspuns (pentru Lulupana1234):

Poate nu poti sa o ajuti...Nu te gandesti ca are nevoie de medic?

| Lulupana1234 explică (pentru Sophieka):

Ba da

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Lulupana1234):

Nu ai cu ce sa o ajuti. Nu esti medic, nu ai ecograf de pisici, nu ai laborator de analize, nu ai studii.
Cel mai bun lucru pe care il poti face, este sa ii dai pace. Lasa-i pe aproape niste mancare buna (carne si apa), si atat.
Du-te si cauta veterinar, intre timp. Nu mai pune mana pe ea, intelege ca se simte rau si ai putea sa o omori, daca o intorci pe toate partile.

| floresdemayo a răspuns (pentru Lulupana1234):

Roag-o, convinge-o pe mama ta să te ajute și mergeti impreună cu pisica la un cabinet!

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Locuiesti la sat/ comună?
E pui de pisică? Dacă l-ai adoptat e vaccinat, nu? Și antideparazitat intern/extern?
Fiindcă poate fi și de la paraziti intestinali (starea de rău). Sau de la indigestie. Doamne ferește de ceva mai grav...
Era bine să il vadă un medic, urgent (sunt foarte multe boli), dacă are febră (poți vedea si tu asta, cu un termometru electronic introdus in funduleț (tot vârful), până la 39 e OK, iar ce depășește, deja e semn de boală.
Caută un veterinar care are program nonstop (urgente veterinare), sună-l inainte si roagă-l să te primească.
Poate că-i va face si analizele să stie exact despre ce e vorba. Sper să fie sănătoasă!

| Lulupana1234 explică (pentru floresdemayo):

Da,are vârsta medie, Nu are făcut nimic si bănuiesc ca imunitatea lui e praf, câte pisici am avut nu le-am facut nimic de deparazitare sau vaccin pentru ca nu au avut nevoie.O să mă informez mai în detaliu despre ce ar putea să aibă

| floresdemayo a răspuns (pentru Lulupana1234):

"O să mă informez mai în detaliu despre ce ar putea să aibă"

Bănuiesc că nu de pe internet (dacă ții la viața ei!)
Caută un veterinar, dacă locuiesti la oraș. Cabinetele veterinare din orasul tau apar specificate pe internet, îi poți contacta pe medici.