Poate avea orice. Nu o forta sa manance, nu ii schimba pozitia aiurea, ca ii faci rau.
Are nevoie de veterinar.
Da,poate dacă as stii ce are as putea să o ajut
Poate nu poti sa o ajuti...Nu te gandesti ca are nevoie de medic?
Ba da
Nu ai cu ce sa o ajuti. Nu esti medic, nu ai ecograf de pisici, nu ai laborator de analize, nu ai studii.
Cel mai bun lucru pe care il poti face, este sa ii dai pace. Lasa-i pe aproape niste mancare buna (carne si apa), si atat.
Du-te si cauta veterinar, intre timp. Nu mai pune mana pe ea, intelege ca se simte rau si ai putea sa o omori, daca o intorci pe toate partile.
Roag-o, convinge-o pe mama ta să te ajute și mergeti impreună cu pisica la un cabinet!
Locuiesti la sat/ comună?
E pui de pisică? Dacă l-ai adoptat e vaccinat, nu? Și antideparazitat intern/extern?
Fiindcă poate fi și de la paraziti intestinali (starea de rău). Sau de la indigestie. Doamne ferește de ceva mai grav...
Era bine să il vadă un medic, urgent (sunt foarte multe boli), dacă are febră (poți vedea si tu asta, cu un termometru electronic introdus in funduleț (tot vârful), până la 39 e OK, iar ce depășește, deja e semn de boală.
Caută un veterinar care are program nonstop (urgente veterinare), sună-l inainte si roagă-l să te primească.
Poate că-i va face si analizele să stie exact despre ce e vorba. Sper să fie sănătoasă!
Da,are vârsta medie, Nu are făcut nimic si bănuiesc ca imunitatea lui e praf, câte pisici am avut nu le-am facut nimic de deparazitare sau vaccin pentru ca nu au avut nevoie.O să mă informez mai în detaliu despre ce ar putea să aibă
"O să mă informez mai în detaliu despre ce ar putea să aibă"
Bănuiesc că nu de pe internet (dacă ții la viața ei!)
Caută un veterinar, dacă locuiesti la oraș. Cabinetele veterinare din orasul tau apar specificate pe internet, îi poți contacta pe medici.
Deniissel întreabă: