| Sleepytime a întrebat:

Am o pisica de 1 an.De o zi, doua nu prea mananca.Cand o chem,ea vine la mine, dar de data asta nu.Ieri m-am intrebat pe unde poate fi,dar mi-am zis ca o sa vina ea,ca doar e pisica,nu? Ei bine, dimineata asta am fost sa o caut si am gasit-o in pod.Cred ca si ieri era acolo.Cand am scos-o la lumina, am vazut ca e foarte slaba.Si pentru o pisica care e insarcinata nu cred ca e normal sa fie atat de slaba.Numai burta e din ea...Nu mai e la fel de activa cum a fost,nu mananca nici mancare care ii place ei, nici carne nu mananca si are o stare de oboseala care nu-i sta in fire.Ce poate avea?

3 răspunsuri:
| Jokyo a răspuns:

Poate fi din cauza sarcinii... sa fie afectata in vren fel sau poate este aproape sa nascabig grin Bafta la puiuti micuti "tongue

| neutrino a răspuns:

Daca te ingrijoreaza starea ei, asa cum este si normal, atunci mergi cu ea la un medic. Pana atunci, ofera-i multa dragoste, mancarica buna, dar fara sa insisti prea mult.

| Elly94sweet a răspuns:

Poate iar prinde bine o vizita la veterinar mai ales ca e gestanta.cu puii nu e dejoaca mai ales ca nu mananca. oricum in perioada asta nu preau au chef de nimic.