Pastilele alea nu sunt bune. Ar trebui poate sa o castrezi. Probabil ca e iar in calduri, dar nu au inceput inca caldurile de tot.
Este gravidă pisica si de aceea are si mieunatul acela diferit, acorda i toata atentia si dragostea ta ca sa vada ca nu o neglijezi in perioada asta a ei, după nastere o poti castra nu acum, ce rasă este pisica?
Pai nu ii creste burta intr-o saptamana daca este gestanta. Asta este comportamentul ei dupa cele intamplate cu acel motan. Nu o sa pateasca nimic oricum, o sa ii treaca si daca naste o sa nasca normal si o sa fie totul bine
E o pisica normala de rasa comuna!
Daca ar fi facut ceva pe 24 ianurie pana acum ar fi trebuit sa se vada burta nu?
Si nici in calduri nu e ca stiu cum face cand e.
Dar acum e foarte ciudata! Mananca si mai mult si cum am zis miauna mult...doar asta am observat.
Păi cum sa mai fie in calduri cand ea este deja gravidă.
Am spus asta deoarece nu stiu daca e gravida sau nunu stiu ce e cu ea.
Dacă mănâncă mult e semn bun.
Dacă îi face, te rog eu să nu îi omori, donează-i.
Și pe ea să nu o castrezi, așa zic eu.
Cum sa îi omor? Doamne fereste, eu iubesc animalutele! Eu le culeg de pe strada.
Dacă ai fi din Cluj, și m-ar lăsa nevasta, aș înfia eu unul în camera mea din apartament.
Și mama mea culegea de pe stradă mâțe când era mică. Pe unul îl chema Andrei, pe celălalt, Tutun.
Când locuiam la Arad am avut.
Când ne-am mutat la Timișoara, a sărit din camion și s-a dus.
Asta s-a întâmplat în 26 mai 1963.
Deniissel întreabă: