Dar se poate scoate din tara daca nu are vaccinurile la.zi? adica nici.un vaccin doar anti-rabic
Aproximativ 15-20 euro, pentru orice eventualitate fa-i niste vaccinuri si normal ca ii trebuie pasaport.
Pai pentru orice eventualitate va trebui sa o duci la vaccin pentru ca nu e posibil fara vaccinuri, 100de lei animalelor
Trebuie carnet de sanatate si pasaport.Carnetul de sanatate presupune toate vaccinurile la zi.preturile nu le stiu, imi pare rau.
Cam 10 euro pasaportul si daca pisica are vaccin anti-rabic si contra capuselor se poate scoate din tara.
Are nevoie de vaccinurile trecute in "pasaportul" ei si o poza.Cand mergi la veterinar te va intreba ce nume sa-i dai ca sai treaca acolo.Cred ca ar costa peste 50 lei
Nu o poți scoate din țară și vei avea nevoie de pașaport, care costă peste 100 lei din câte știu.
Pentru siguranta ta si a celor din jur ar fi bine sa ii faci cat mai curand vaccinurile si deparazitarile.pentru deparazitare periodica poti folosi pratel(costa aprox.2 lei) si are rezultate bune atat pentru pisici cat si pentru catei putand sa ii administrezi tu pastiluta periodic.cat priveste vaccinul este necesar daca ti la sanatatea si viata animalutului tau deoarece numai asa il protejezi de contactarea vreunei boli.mergi la un veterinar si acolo iti va da initial o pastiluta pentru deparazitare, apoi dupa 2 saptamani vei reveni pentru primul vaccin iar mai apoi dupa inca 1 luna dupa cel de al doilea.carnetul si cipul le vei primi la primul vaccin iar pasaportul se da la cerere dupa efectuarea tuturor masurilor medicale de preventie a inbolnavirilor.in functie de tara unde vrei sa calatoresti ti se poate cere o vaccinare suplimentara pentru preventia bolilor locale.cipul, carnetul si primul vaccin costa aproximativ 60 lei. sper ca ti-am fost de ajutor.