E primavara si ele intra in calduri primavara si toamna. Eu cred ca este in calduri.
Asa sunt pisicutele. De fapt sunt perioade intre calduri. Asa face si a mea. O vreme se joaca de nebuna toata ziua (are 4 ani si se joaca la fel ca atunci cand era pui), se alinta foarte mult... E absolut normal.
Cateodata starile astea apar inainte sa intre in calduri.
Daca plecam toti cateva zile si ramane singura in casa, cand ne intoarcem o zi-doua e foarte agitata, toarce foarte mult, miauna mult, se tine dupa noi prin casa... E comportament normal de pisica, motanii erau mult mai 'reci', daca ai avut motan inainte probabil de aia esti surprins. Pisicile raman tinere toata viata, daca nu le sterilizezi. Daca o sterilizezi se face un sac imblanit, care se bucura daca il mangai, si cam atat...
Motanii nu-s asa
Pai stiu cum sunt motanii, ca am avut si de aia. Pana pe la un an e ok, e puiut dragalas, pana la 2 ani mai ai sanse sa se joace din cand in cand, iar dupa 2 ani umbla doar pe afara, se bate, vine murdar, se culca undeva prin casa, mananca, iar pleaca... Nu-mi mai trebuie asa ceva
Buna. Pisica ta este in calduri, din ceea ce ai zis (toarce, miauna si cauta afectiune la tine in brate) sunt semne ca vrea sa se imperecheze.
Eu itimrecomand sa o sterilozezi sau sa o ti in casa (daca sta afara)..ca sa nu ia contact cu masculii.