| cristy1000 a întrebat:

Am o problema:am doi papagali Coco si Dodi.Coco fetita este foarte sanatoasa iar Dodi azi deja s-a lovit si este schiop si umbla greu si nu mananca va rog ajutati-ma! Este urgent! Nu vreau sa moara al 3-lea papagal...

13 răspunsuri:
| PisicutzaCenusie a răspuns:

Dul la veterinar! Pana atunci dai cu apa oxigenata la acel piciorus si infasoarai-l cu ceva mai gros.Dar dul cat mai repede la veterinar, nu va muri dar se va chinui foarte rau!sadDaca nu-l duci.Te pup!

| cristy1000 explică (pentru PisicutzaCenusie):

Multumesc oricum dar a murit :-(

| B343 a răspuns:

Du-l la veterinar! Stiu ca poate parea ciudat sa mergi cu un papagal pe strada, dar merita! Daca chiar nu vrei sa moara, trebuie sa faci si tu ceva, nu?

| cristy1000 explică (pentru B343):

Nu as putea sa fac ceva pana atunci?

| B343 a răspuns (pentru cristy1000):

Chiar nu am idee straight face Ai putea sa mergi cat mai repede la veterinar. Sa nu cumva sa ii legi piciorul, mai ales stramb, ca s-ar putea sa il ranesti mai tare sad

| DraghiciStefania a răspuns:

Urgennttt dul la veterinarrr daca nu vrei sa moaraaaa!sad sad

| DraghiciStefania a răspuns:

Ceee a murittt!?happyhappyhappy

| cristy1000 explică:

Si am uitat sa mentionez ca Dodi nu are echilibru.

| cristy1000 explică:

PisicutzaCenusie,da a murit...:-(
Fata, Coco, ar merita sa ii iau alt palagal? oricum acesta a fost al 2 lea sot...

| cristy1000 explică:

VA MULTUMESC extrem de mult ca m-ati ajutat, dar este prea tarziu.:-(.Am luat un alt mascul si sa stiti ca ca nu este fricos ca deja aproape a stat pe deget dar a mancat din palma deja.