Pff......secretul e sa nu renunti niciodata, daca chiar iti doresti asa de mult cum zici tu, nu renunta sa nu renunti niciodata si eu am avut o problema asemenatoare mie imi placea sa scriu poezii, si nu am renuntat chiar daca nu aveam sprijinul la nimeni au vazut ca fac poezii marfa si de exemplu sambata trebuie sa ma duc la un concurs de poezii pe scoala .
Mersi raspunsul tau m-a ajutat foarte mult.
"Daca gasesti un drum fara obstacole, probabil ca drumul acela nu duce nicaieri."
Are sens pentru tine?
Inteleg si are sens daca nu spun ce vreau sa fac si ce imi place atunci nu imi voi indeplini visul.
Singurul lucru de care ai nevoie acum este incredere in tine si... multa ambitie si curaj. Sper sa-ti implinesti visul!
De acum voi avea mai multa incredere in mine si voi fi mai curajoasa si nu voi mai renunta.
Spune-le ceea ce simti parintilor tai.Cu rusinea nu rezolvi nimic.Cand o sa ai curaju sa le spui cheama-le si pe prietenele tale cu tine pentru a confirma talentul tau.In privinta cu tatal tau spune-i ca tu esti mai priceputa la dans si muzica si nu ti-ar placea sa fi doctorita
Succes! Ps: cu rusinea nu rezolvi nimic
Probabil ca de asta nu ma sustin pentru ca unii nu stiu pasiunea mea.