| RobbyPh a întrebat:

Am o problema de cateva saptamanii mi-am adoptat un catelus e pichinez si e jucaus. Dar ii pute tare rau gura mereu i-am facut baie dar degeaba tot iipute si de mancare ii dau bobite dela pedrigree si nu stiu mereu cand vine se scarpina peste tot si nu are puricii nu are capuse nu are nimic doar cand vine spre mine sau fratimiu se scarpina sau cand vreau sa ma joc cu el incepe :S Dece oare si plzz zicetim si mie ce trebuie sa fac sa nu ii mai puta gura big grinlaughing

Răspuns Câştigător
| AndradaBăă a răspuns:

Pai,este o reclama la tv si zice ca mancarea aceea ajuta dintii... ii albesc..nu stiu sigur daca este si pentru gura dar incearca

12 răspunsuri:
| EvangelineLovin a răspuns:

Trebuie sa-i faci deparazitare interna. il cantaresti si mergi la un magazin veterinar si ii spui ca vrei sa-i iei o pastila de deparazitare, te intreaba cate kile are si-ti da pastila, asta daca poti sa ii dai singur pastila. daca nu, il duci la vet si ii dau ei acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa mergi la veterinar si sa-l spele pe dinti. Si cu scarpinatul, un control amanuntit nu ar strica.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ah da, poti sa ii dai orbit gata mestecat laughing. Nu stiu cat de sanatos este dar catelul vecinii mele mereu cerseste cand ma vede ca mestec, la fel si cel de la bunici.

| Future1234 a răspuns:

Heiihappysi la mine a fost la fel:cel mai bine e sai dai aia pentru dinti..adika la mine a mershappydaca nu mergi la un vet sa il verifica si sati zica de ce are nevoiehappy

| anna290 a răspuns:

Asa sunt cainii ce vrei sa le faci ....doar nu vrei sa-i speli pe dinti acum

| RobbyPh explică (pentru anna290):

Poi anul trecut am mai avut un caine din pacate a decedatsad Dar nu ii mirosea gura

| anna290 a răspuns (pentru RobbyPh):

Da eu o sa incerc ca ma inetresez sa vad daca te pot ajuta cu cev a(am un priete care este student la madicina vetelinara)

| RobbyPh explică (pentru anna290):

Multumesc; D

| Amilik a răspuns (pentru anna290):

Cateii se spala pe dinti si chiar e recomandat pentru miros si pentru indepartarea resturilor de mancare.

| RobbyPh explică (pentru Amilik):

Auzi dar cu pasta de dintii:O:S

| Amilik a răspuns (pentru RobbyPh):

Pasta de dinți speciala pentru căței care nu necesita clătire. Se găsește la farmacia veterinara.

| sEnNzZZzaTyE a răspuns:

Poate are Halitoza laughing))) Halitoza este termenul medical folosit pentru a descrie respiratia urat mirositoare. Aceasta problema este de cele mai multe ori urmarea unei afectiuni periodontale (infectii ale gingiilor si a osului care ajuta la fixarea dintelui, cauzate de acumularea placii dentare). Rasele mici sau cele brahicefalice (caracterizate de nasul scurt si fata plata, precum Pechinez, Pug sau Boston Terrier) sunt cele mai predispuse la boli ale gavitatii bucale, in special pentru ca dintii acestor caini sunt mai apropiati unii de ceilalti.

Si tu acum nul mai lasa sa te linga si scapi usor laughing)))