Pai,este o reclama la tv si zice ca mancarea aceea ajuta dintii... ii albesc..nu stiu sigur daca este si pentru gura dar incearca
Trebuie sa-i faci deparazitare interna. il cantaresti si mergi la un magazin veterinar si ii spui ca vrei sa-i iei o pastila de deparazitare, te intreaba cate kile are si-ti da pastila, asta daca poti sa ii dai singur pastila. daca nu, il duci la vet si ii dau ei acolo.
Poti sa mergi la veterinar si sa-l spele pe dinti. Si cu scarpinatul, un control amanuntit nu ar strica.
Ah da, poti sa ii dai orbit gata mestecat . Nu stiu cat de sanatos este dar catelul vecinii mele mereu cerseste cand ma vede ca mestec, la fel si cel de la bunici.
Heiisi la mine a fost la fel:cel mai bine e sai dai aia pentru dinti..adika la mine a mersdaca nu mergi la un vet sa il verifica si sati zica de ce are nevoie
Poate are Halitoza ))) Halitoza este termenul medical folosit pentru a descrie respiratia urat mirositoare. Aceasta problema este de cele mai multe ori urmarea unei afectiuni periodontale (infectii ale gingiilor si a osului care ajuta la fixarea dintelui, cauzate de acumularea placii dentare). Rasele mici sau cele brahicefalice (caracterizate de nasul scurt si fata plata, precum Pechinez, Pug sau Boston Terrier) sunt cele mai predispuse la boli ale gavitatii bucale, in special pentru ca dintii acestor caini sunt mai apropiati unii de ceilalti.
Si tu acum nul mai lasa sa te linga si scapi usor )))