| Natu6 a întrebat:

Am o problema legata de pisicul meu. Acum aproximativ 2 saptamani, acesta a avut o invectie prin zona gatului, unde i s-a umflat o zona destul de mare. Pana la urma cu cateva ingrijiri medicale s-a facut bine, desi si-a spart umflatura singur cand se scarpina. Acum, s-a vindecat acolo, dar nu vrea sa manance absolut deloc, sau doar daca ii este prea foame. Ii dau conserva de pisici si inainte o manca, dar acum... Am stat cam o saptamana intr-o vacanta si acum cand acum venit am vazut ca e doar piele si os. Imi pare atat de rau de el. Inainte era grasut, dar acum... A, el este birmanez. Va rog mult de tot sa ma ajutati.

3 răspunsuri:
| SupradozaDeViseXD a răspuns:

Noi nu avem cum sa te ajutam, tot la un veterinar trebuie sa apelezi tongue

| Flynn2001 a răspuns:

Sunt atatea intrebari pe TPU legate de animale. mai intai du-l la medic, nu ne intreba pe noi! poate are o infectie mai grava la intestine.

| RedNose a răspuns:

Mergi la vet,acea umflatura poate sa fi fost vreun ganglion sau tumora, a spart-o, dar nu inseamna ca acea infectie nu mai exista, poate sa se fi raspandit in organism. Mergi urgent la veterinar daca ti la el, aici nu vei gasi sfaturi potrivite si cu cat trece timpul poate sa se agraveze.