| MushroomSheep a întrebat:

Buna,TPU! Am o problema mare!
Am o catea, sa fiu mai precisa o corcitura de Bichon si Caniche, in varsta de 5 ani.
4 zile la rand le-a ros incaltamintea mamei si surorii mele, si de aceea m-am decis sa apelez la voi.
Nu stiu ce pot face!
Acum 3 zile a ros 4 perechi de sandale, dupa 3, inca una si astazi pantofii mamei (care erau pusi pe un raft pe hol,dar stie sa deschida usa).
Nu este castrata si nici nu a avut vreodata pui,iar un vecin mi-a zis ca asta ar putea fi cauza.
M-am gandit totusi ca ar putea face asta deoarece bunica mea nu a mai venit pe la noi,si de obicei se razbuna pe mama mea (cainele).
O alta cauza ar putea fi deoarece plecam fara ea afara,dar a ros si cand eram noi acasa si dormeam.
M-am gandit ca poate ii trebuie mai multa afectiune si nu am mao lasat-o singura,m-am jucat mai mult cu ea si am alintat-o I mult,dar uite, degeaba.
Desigur, am si certat-o dar degeaba de asemenea.
Imi pare rau daca am greseli dar jur ca numai pot de nervi si ingrijorare.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Promo11 a răspuns:

Si eu am patit anul asta asa cu o catea Yorkshire Gold Dust, are 3 ani si nu a fatat niciodata. A intrat in perioada aia si a inceput sa roada plapuma, incarcatorul si tot ce prindea. Am aranjat ceva cu un Bichon si nu l-a vrut. Stai linistita, ii va trece. Nu este din cauza afectiunii, nu ai ce-i face. Pune incaltamintea undeva la inaltime pana ii trece.

1 răspuns:
| MushroomSheep explică:

Sper.
Ea este destul de jucausa, dar daca un caine o miroase se strica treaba.Se agita, fuge si scapa din lesa.