Hey Am avut si eu papagal care avea aceleasi simptome. M'am dus la farmacie si i'am zis ca are o stare de moleseala si ca se simte rau. Dupaia mi-a dat un plic cu un praf special, dar nu mai stiu cum se chema... si i'am pus in apa lui un varf de lingurita. Sau daca nu bea apa, prinde'l si da'i in "gura" cu ajutorul unei seringi FARA AC, pune'i apa cu praf de ala Si ai sa vezi ca o sa ii treaca ( nu costa mai mult de 10 lei. intre 1-8 lei )
Daca mai vrei detalii lasa'mi un mesaj
Pup. Fundita? Sper ca te'am ajutat
Si al meu a fost la fel. Sfarmai jumate de algocalmin ( pastile ) si puneile in mancae sau pune-i cu forta in cioc dar dupa ce iei pus pastila in cioc sa ii dai si putina apa. Bafta!
Mergi cu el la vet pentru ca s-ar putea sa se simta singur.am avut si eu papagal si a murit de singuratate asa mi s-a spus
Pune-i mac in mancare pentru a avea scaun bun. am avut si eu aceeasi problema. si cel mai bine du-te la veterinar. al meu a luat o bacterie pentru ca am neglijat raceala...
Daca-i constipat, da-i cu o seringa (fara ac) pe cioc un pic de ulei de parafina (il gasesti la orice farmacie). Apoi i-ai mancare vitaminizata + vitamine (picaturi) si le pui in adapatoarea cu apa
Poi in cel mai rau caz o sa moara, daca nu te grabesti sa te duci cat mai repede posibil la vet. pentru ca zic din propia experienta asa am facut eu cu papagalu meu si a murit.dar nimic nu ma oprit sa am al-2-lea perus si e fff. dragut si destept.
Deniissel întreabă: