Întrebare recomandată | Adrianna96 a întrebat:

TPU! Am o problema urgenta, la care sper sa gasesc rezolvarea aici. Catelusa mea (bichon, daca are vreo importanta) a fost zgariata sau muscata, nu stiu exact (nu eram acasa) de un alt caine mai mare, exact de botic. I-a dat sangele, dar acum s-a oprit, nu stiu exact cat i-a curs. Ma gandeam sa ma duc la medicul veterinar maine, dar voiam sa stiu inainte daca ar mai fi ceva de facut pana atunci sau ce mi-ar spune el.

Răspuns Câştigător
| Dodgge a răspuns:

Daca este vaccinata antirabic si rana nu este majora, iar catelusa mananca si este vioaie, teoretic nu ar trebui sa aiba probleme

8 răspunsuri:
| DenissaRoxana a răspuns:

Buna. Pune-i o compresa, altceva nu ai ce sa ii faci pana maine. Dar trebuie sa te duci cu ea la veterinar, poate a pierdut prea mult sange sau poate cainele ala nu a fost vaccinat.

| Adrianna96 explică (pentru DenissaRoxana):

Cainele are vaccinurile la zi. Mult sange nu a pierdut, ma gandesc doar ca e zona prea sensibila pentru a nu face nimic... Ea e bine acum, doar ca e mai trista decat de obicei

| Joker11 a răspuns:

Buna. Pune-i o compresa, altceva nu ai ce sa ii faci pana maine.

| doglover23 a răspuns:

Pune-i o compresa. Daca e grav, si nu poate manca sau bea apa, eu zic sa o duci urgent.

| DellyDell a răspuns:

Trebuie neaparat sa te duci cu ea la medicul veterinar, pana atunci nu ai altceva de facut in afara de faptul ca trebuie sa o dezinfectezi ( o poti face cu rivanol, betadina dar NU cu spirt deoarece s-ar putea sa o usture in caz ca nu s-a facut inca zgaiba ), dar ai grija sa nu dea cu limba pe acolo, si ii mai poti pune o compresa cu apa rece.

| Mannaro a răspuns:

O compresa cu apa rece sau gheata, si sa stea linistita

| Deea1129 a răspuns:

Poti sa o speli pe botic si sa o speli
dezinfectezi ca sa nu se infecteze.