| Pawesome a întrebat:

Am o problema urgenta: Perusul meu e femela si are 6 ani Si astazi a inceput sa vomite si sa respire greu.Nu mai poate sta in picioare doar cu mari eforturi.Acum am facut-o sa manance un pic.Am mutat-o intr-o camera mai racoroasa(caci tinea aripile ridicate) acum nu se mai simte chiar asa dar totusi nu e sanatoasa. O vecina spune ca sa-r putea sa faca oua. Voi ce ziceti?
P. S:E duminica si nu pot consulta nici un magazin sau veterinar.
Raspuns uurgent(sunt disperata). fundita si vot.

Răspuns Câştigător
| Mihaela a răspuns:

Hei.
Nu asa procedeaza cand face oua. Cel putin, a mea nu a procedat asa cand a facut oua.S-a purtat absolut normal, la fel si cea a prietenei mele. Simotomele pe care ni le-ai prezentat, imi sunt cunoscute. Perusul meu a prezentat aceleasi simptome in afara de cea cu vomitatul, si a murit in ziua urmatoare.
Imi doresc din tot sufletul sa nu am dreptate, dar eu iti spun doar ce mi s-a intamplat mie!
Mult succes si sper sa se faca bine!
Numai bine!

3 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Maine poti sa te duci cu ea la veterinar...cred ca ar fi bine...
si las-o intr-o camera mai racoroasa ca e mai bine asa

| Ghost a răspuns:

Cred ca e pe cale sa moara fiind si pasare batrana 6 ani asta e trebuie sa treci peste asta un perus traieste 8 ani

| Amelia94 a răspuns:

Cu parere de rau iti spun ca nu mai are prea multe sanse.Perusii traiesc putin sad si eu am avut 2 perusi, fata si baiat si au murit pe rand dupa putin timp. sad