| Marry87000 a întrebat:

Buna TPU.Am o urgență maximă, ce trebuie să fac daca plec 4 zile la mare si trebuie sa las cainele acasa, singur? Specific ca il voi lasa in curge si cand vine vorba de apa stiu ce voi face dar cu mancarea ce fac? Si ce trebuie sa ii las sa nu se plictiseasca sau ceva de genu. Orice! Este metis de talie medie.Va rog, dau funda! Scuzati categoria!

Răspuns Câştigător
| Kenya a răspuns:

Trebuie sa alimentezi curtea cu multa mancare si apa. 4 zile nu e asa mult.
Poti ruga pe cineva sa vina sa -l hranesasca zilnic daca nu.

4 răspunsuri:
| ridhimagupta a răspuns:

Eu am 2 caini, dar ii voi lua cu mine in prinul rand poti sa ii lasi mai multe castroane cu mancare sa aiba si apa din belsug pentru ca e foarte cald si se dezhidrateaza poti sa ii lasi jucariile lui preferate si obligatoriu ceva de al tau o bluza, un tricou, esarfa ceva ce iti apartine pentru a nu se simtii abandonat daca vrei alte detalii poti sa imi dai mesaj bafta!

| Fatamuntilor a răspuns:

Daca stai la bloc va fi foarte greu deoarece urla si deranjeza vecinii...
Deoarece e foarte cald mancarea se strica si nu face bine cainelui
Daca nu il poti lua cu tine,eu zic sa vorbesti cu vecin, ruda, sau prieten sa-i de mancare si apa, sa-l plimbe, sa-si faca nevoiile.

| ALGator a răspuns:

Trebuie sa planifici ca in cele 4 zile sa nu se evapore apa. Apa trebuie sa fie la umbra. In apartamet sa fie storurile trase (din cauza efectului de sera) si cel putin doua geamuri intredeschise ca sa se faca curent.
Cu mincarea, daca o lasi pe toata e risc sa o termine din prima zi. Cam problematic!
Ideal era sa lasi pe cineva cu o cheie aiba grija de el.
Depinde daca ai experienta din alte dati dar in principiu nu e OK.
Cei care "vor cîine" nu se gindesc la consecinte.
De ex in tarile scandinave ai fi pasibil de a fi reclamat la politie.

| ioanacristina666 a răspuns:

Apa sa fie lasata in cantitati mari si la umbra(pune mai multe vase). Si mancarea la fel, la umbra.Lasa-i lucruri care nu se strica.Da-i sa manance bine inainte sa pleci si eventual mai lasa-i un vas cu mancare.SI cel mai bine ar fi sa ii lasi granule(nu se strica asa de repede).Si totul sa fie la umbra.SI poti sa ii lasi jucarii, mingi, lucruri de-ale tale